Tips! Videresend eller slet individuelle SMS’er

by admin 7

Vidste du, at du let kan videresende eller slette individuelle beskeder i en SMS “samtale? Du ved sikkert at iPhone er lidt anderledes end andre mobiltelefoner, når det kommer til måden at skrive og læse SMS beskeder på.

Når du skriver med en person, så kommer hele “samtalen” med i én SMS. Det kan derfor være nyttigt at slette dele af den eller kun videresende en vigtig del.

Derfor skal du bare klikke på “Redigere” i øverste hjørne når du har åbnet en SMS, og vælge ved at klikke i de runde cirkler i venstre side af samtalen.

Når du har valgt dem du ønsker at slette/eller videresende, så klikker du på en af knapperne i bunden (Slet eller Videresend).

Comments (7)

 1. DAGENS TIP :
  Apple har i deres nyeste opdatering som kom
  Sidste dag IOS 5.0.1 (9A406) det er en del i denne opdatering som ikke er krypteret, det betyder at vi er megt tæt på en jailbreak til iPhone 4S

 2. Da de fleste af os alligevel kører iOS 5.0.1 vil i ikke se denne opdatering, der skal i gendanne iPhone. Det har evt noget at gøre med lanceringen i andre lande..
  Tjek evt pod2go blog : http://pod2g-ios.blogspot.com/

 3. Hvad har dine 2 kommentarer med emnet i indlægget at gøre? 🙂

 4. Ingenting, men da jeg ikke kan komme i kontakt med admin på andre måder, så er det en meget nem måde at få ham i tale.. Så nu ved du og andre, hvad der rør sig andre steder

 5. Kan du ikke komme i kontakt med admin? Prøv igen! 🙂

  Og undlad fremover at poste kommentarer der ikke vedr. emnet! Tak.

 6. Der er ændringer efter de nye opdateringer. Nu skal man trykke to gange på en besked og holde inde 2. gang, hvor mulighederne kopier og mere kommer op, tryk på mere og du kan nu markere og slette/videresende de sms som du markerer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>