16. januar 2011 | af Bo Saksager
Dagens Tip! Sådan sletter du mange billeder i kamerarulle

Vidste du, at man kan slette flere eller mange billeder af gangen i “Kamerarulle” ved at klikke på pilen i højre hjørne og derefter vælge alle de billeder du ønsker slettet.

Når du har valgt dine billeder, klikker på på den røde “Slet” knap i bunden.

 

 

Hej! Jeg hedder Bo Saksager, og er "admin" samt forfatter her på caféen. Jeg har passion for gadget, computere, musikproduktion, grafisk design, og Apple produkter. Jeg startede iPhoneCafe.dk i september 2010, og har ingen planer om at stoppe. :)

10 Kommentarer
  • der sker ikke noget når jeg trykker på den andet end at pilen forsvinder? hjælp!

    • Det kan være det hjælper at gendanne din iPhone. Jeg har oplevet lignende problem, bare i App Store.

  • Hejsa
    Kan du evt hjælpe med Hvordan sletter jeg alle 3500 billeder
    – uden at skulle sætte hak i dem alle ?

    Katrine

  • marianne johannsen

    jeg har tilkoblet in iphone, i stifinder fundet Windows – men hvad så?

    • Hvis du ønsker at slette dine fotos:

      1. Slut iPhone til computeren via USB.

      2. Åbn “Denne computer” og vælg “Apple iPhone”.

      3. Åben for mapper “Intern Storage” og åbn derefter “DCIM”, der indeholder alle fotos og videoer på iPhone.

      4. Fra mappen med de billeder, vælge alle, og slet derefter.

  • Hej.
    Håber du kan hjælpe.
    jeg kan ikke slette 2200 billeder på min iphone 5 via hverken itunes eller iphoto? hvordan gør jeg det nemmest? mvh

    • Du går ind på “Fotos -> kamerarulle -> rediger -> vælg alle billederne og tryk på skraldespanden”.

      Det er ikke særligt nemt, men nemmeste metode jeg kender. Det er nu heller ikke hver dag man har brug for at slette 2000 billeder

  • Hej. Jeg har efter en synkronisering en del album med foto fra min computer liggende på min Iphone. De ligger jo ikke i kamerarullen – og jeg kan ikke slette dem på ovenfor beskrevne måde – hvad gør jeg så ???
    Håber nogen kan hjælpe ???
    På forhånd tak – MVH Kirsten

    • Du skal fjerne dem på samme måde, som du tilføjede dem. Tilslut iPhone til iTunes, og synkroniser. Men, du skal selvfølgelig først afmarkere de mapper du ikke vil have med… :)