Cydia 1.1 frigivet! Mere fart og stabilitet!

by admin 8

Jay Freeman (saurik) som er manden bag Cydia, har i dag frigivet en opdatering af denne populære applikation som er et modstykke til Apple’s App Store.

Den nye version hedder 1.1 og lover væsentlige forbedringer på flere områder. Opdateringen foregår i Cydia selv, og du skal blot bekræfte denne opdatering når du åbner Cydia næste gang!

Jay Freeman fortæller kort på hans Twitter profil om Cydia 1.1: Cydia 1.1 er hurtigere, lettere og mere stabil, herunder en forbedret søgealgoritme og genoptage hvor du slap!

Comments (8)

 1. YES!!!! Det er så vigtigt! 😀

 2. Er dette kun til iPhone 4?

 3. Har lige haft cydia åbent på min iphone 4 men der er ikke noget opdatering endnu?
  Er den dukket op hos jer?

  /Hans

 4. Som kom den også her 🙂

 5. Har så opdateret min iphone 4 til 4.3.1, kan den firmware jailbreakes ?? Eller er det ikke andet for end at jeg venter ???

 6. Har så opdateret min iphone 4 til 4.3.1, kan den firmware jailbreakes ?? Eller er det ikke andet for end at jeg venter

 7. Dev Team har ventet i kulissen på denne opdatering, så mon ikke der kommer et iOS 4.3.1 jailbreak inden længe!?

 8. Det tror jeg bestemt også at den snart kommer..
  Kan læse at de i dag, har offivelt udgivet PwnageTool med-bundles til iOS 4.3.1, dog skal den bruges til MAC og telefonen skal startes hvergang med computeren.. Det er dog noget jeg kunne leve med, indtil den “gode” jailbreak bliver frigivet..
  Desværre har jeg ingen mac computer og må vente lidt endnu 🙂
  Eller er der nogen der ved, om man i dag kan jailbreake iphone 4 med 4.3.1 og en win maskine ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>