Cut the Rope – bedste spil siden Angry Birds?

by admin 0

Når man tænker på underholdende spil, hvor du samtidig skal bruge den “øverste etage”, så er Angry Birds uden tvivl min favorit. Men så udgiver Chillingo “Cut the Rope” – lad os se om det holder!

Spillet starter med en mystisk pakke som ankommer til din dør, og det lille væsen indeni har kun én anmodning … CANDY! Hjælp med at få slik til Om Nom, det lille søde monster, i dette stærkt innovative og vanedannende puslespil.

Cut the Rope kombinerer realistisk fysik med enkle, men alligevel nøjagtige og præcise touch kontrol. Skær rebet over ved blot at føre fingeren hen over dem og indsamle stjerner ved at berøre dem med slik, men det er ikke altid nemt. Tænk før du skærer og vær sikker på at undgå fjender og forhindringer. Hvert niveau er forskellige, og skaffe slik til Om Nom er ikke nemmeste!

I Cut the Rope har du ikke bare brug for at fodre Om Nom, for at få maksimum point, du er også nødt til at indsamle 3 gyldne stjerner i hver fase. Nogle er nemme, nogle er opfindsomme, vanskelige, og du er nødt til at bruge hovedet til at få dem alle – men være hurtig, nogle af disse stjerner hænger der ikke for evigt!

Brug en række specielle værktøjer i din indsats for at skaffe Nom hans slik. Blæs slik rundt i bobler ved hjælp af specielle luftpumper, brug katapult til din slik på skærmen for at komme til dem, brug skjulte reb og særlige trisser i din indsats for at få alle stjerner der findes!

Spillere kan se, hvordan de kan sammenlignes med Cut the Rope spillere i hele verden via online leaderboards og se resultater gennem Crystal! Cut the Rope understøtter også Game Center.

Alt i alt et spil jeg syntes er alle pengene værd, og bestemt et spil du bør have på din iPhone!

 

Screenshot

 

 

 

 

 

 

 

Direkte link til applikationen i AppStore

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>