ClockedIn 2 – Timeregnskab med kalender integration

by admin 1

ClockedIn 2 er kort fortalt en smart og simpel måde at holde styr på dit timeregnskab, og så er det integreret med din iPhone kalender!

ClockedIn 2 bygger videre på alle de funktioner i den oprindelige ClockedIn. Det er stadig en simpel måde at bruge et personligt timeregnskab program, der giver dig mulighed for at registrerer den tid du bruger på forskellige projekter og aktiviteter med lethed. Med ClockedIn 2 kan du være nøjagtig og produktiv, og bedst af alt, kan du være sikker på at du ikke går glip af nogen fakturerbare tid!

ClockedIn 2 hjælper dig med at holde styr på den tid du bruger på de forskellige opgaver, som du benytter for at opnå dine mål. Det giver dig den smule ekstra hjælp for at holde dig nøjagtig og up-to-date. Applikationen laver ikke fakturering eller afregning, fordi du sikkert allerede har andre systemer til at administrere dem, i mere komplekse processer.

Applikationen er designet til at give netop de funktioner du skal bruge til at holde styr på timeforbruget, og rapportere om et eller flere projekter. Du skal bare starte timeren, når du starter en opgave. Overlade opgaven til et projekt. Derefter stoppe timeren, når du er færdig med opgaven. Mængden af tid der er brugt på opgaven gemmes og akkumuleres. Du kan herefter gennemse den senere med dato eller under et projekt. Det er let at læse timer displayet og let at forstå rapporteringen.

 

Funktioner

  • Bedre understøttelse af multitasking
  • Kalender integration til din iOS kalender
  • Integration med Kontakter
  • Send CSV formateret rapporter
  • Tidsindstillet opgaver kan nu spænde over flere dage
  • Omformateret rapporter, der opsummeres af kunden
  • Bedre brugergrænseflade, til at yde en endnu bedre brugeroplevelse

 

Screenshot

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/clockedin-2/id394944154?l=da&mt=8&ls=1″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

Comments (1)

  1. Jeg vil gerne høre nærmere om et timeregnskabsprogram, som man kan have fortkøbende tider sat ind i kalænder, der kunne egne sig i et rengøringsselskabs styring af kunder/assistenter, hvori der ligger en månedsplan, der kan sammentælles på et tidspunkt midt i en måned.
    Hvem har sådan noget, der virer enkelt og fornuftigt?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>