Click A Taxi – Med ét klik og automatisk bestilling

by admin 3

Applikationen “Click A Taxi” dækker pt. 75% af Danmark med ét klik, og udfører en automatisk bestilling af taxi. Alle andre steder får du et direkte nr. til nærmeste taxiselskab.

Du kan bestille en taxi med det samme eller til senere (også dato bestemt), se telefonnummeret direkte til taxiselskabet, samt se hvilket taxiselskab der kommer og henter dig. Click A Taxi bruger den indbygget GPS i din iPhone, så du ikke skal spekulerer på hvor i Danmark du befinder dig. Det eneste du skal gøre er at åbne applikationen, lade den benytte din lokalitet, og så kan du bestille en taxi med det samme eller til senere afhentning.

I applikationen ser man et kort der kan zoomes ind på, og som indikerer den pågældende lokalitet hvor man befinder sig. Hvis man ønsker af en eller anden grund at blive afhentet lidt væk fra den lokalitet som applikationen har fundet frem til, så kan man zoome ind og ud, og trække rundt på kortet for at manuelt at lave en placering for afhentningsstedet.

Man kan også vælge om det skal være en almindelig personbil eller en stationcar som skal komme og hente en. I applikationens indstillinger kan man indtaste de personlige oplysninger som efternavn, telefon og sprog. Når bestillingen er foretaget, kan man se adressen hvor man bliver hentet, hvilken type taxi der kommer, hvor lang tid siden bestillingen blev foretaget, og så har man mulighed for at annullerer bestillingen.

Udvikleren bag Click A Taxi har planer om at kommende opdateringer skal indeholde:

  • Betal for din taxi direkte fra applikationen
  • Hold styr på alle dine taxi- og rejsekvitteringer

 

Screenshot

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/click-a-taxi-one-click.-anywhere./id468086221?ls=1&mt=8″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

Comments (3)

  1. Men problemet er at programmet ofte ikke finder den præcise adresse, og så forsvinder en stor del af ideen jo.

  2. Glæder det alle de adresser du har prøvet på, eller kun i et specifikt område?

    Prøv eventuelt at afinstallere -> geninstallerer applikationen, og se om det hjælper! Ellers må vi håbe på en rettelse af udviklers side.

  3. @ Tommy: Det du beskriver her er et hardware problem. Så når app’en viser en adresse, som ligger lidt ved siden af din rigtige adresse, så er det fordi telefonens GPS eller WiFi lokalisering ikke er helt præcis. Android har som regel de største problemer på denne front.
    Man skal for det første huske at slå lokalitetstjeneste til for app’en og så bør man tjekke adressen og rykke kortet til den rigtige, hvis telefonen skulle have ramt lidt skævt. Det er nu sjældent mere end et par husnumre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>