CC Development – dansk udvikler af applikationer

by admin 3

Der findes efterhånden en hel del danske firmaer eller programmører der udvikler applikationer og spil til iPhone. Men desværre er det ikke alle der har lige stor succes med deres udgivelser, men det har CC-Development!

Du har helt sikkert stødt på deres applikationer og spil når du begiver dig rundt i App Store på din iPhone, for de ligger højt placeret på listerne flere steder!

CC-Development har udgivet populære spil som “Den Uendelige Film Quiz“, “Galgespillet – Hangman På Dansk“, “Ordhjulet“, “Word Wheel“, og de har udviklet en håndfuld applikationer til iPhone, bl.a. iOddser, Odds Calculator, i-Scare, iKnowMagic og Radio Codes. Derudover har de også lavet et lille program for Danske Spil.

CC-Development er opstået med udgangspunkt i iPhone udvikling i starten af 2009, og har også været så gavmilde at sponsorere en del spil i “iPhone Julekalender 2010” her på iPhoneCafe.dk!

 

Comments (3)

 1. Hej.
  I skriver at Kalender+ er OK virker – efter nævnte hacking.
  Kalender+ app’en virker ikke – er ubrugelig.
  Bliver det ordnet ???
  MVH
  Allan

 2. Hej Allan,

  Du bedes venligst skrive direkte til CC-Development her: http://www.ccdev.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>