Camera+ er på vej tilbage i App Store!

by admin 0

Spændende, spændende og spændende! Udvikleren taptaptap som er kendt for deres populære Camera+ applikation der lige nåede at være i App Store kort tid, før Apple fik den fjernet.

Camera+ eller retter sagt taptaptap havde overtrådt nogle gyldne regler hos Apple, nemlig at man ikke må bruge hardware knapper på iPhonen til at udføre handlinger i applikationer!

Det smarte med Camera+ var (er!…for dem der nåede at hente den) at kameraet tager et billede når man trykker på en af volume knapperne, hvilket er væsentlig lettere end at skulle trykke på skærmen! Det fungerer lidt på samme måde som et almindelig kamera, hvor du har udløser knappen til at sidde øverst oppe på kamerahuset.

Inden vi hæver flaget og klapper i vores hænder, så skal det lige nævnes at taptaptap godt nok siger at vi har noget at glæde os til, men jeg tror desværre ikke på at volume knappen må bruges!?

Når den lander i App Store, så skriver jeg et indlæg om den.

På deres blog skriver de følgende:

En sidebemærkning, de af jer der har håbet på at høre nogle nyheder om den ultimative foto applikation Camera+, har vi nogle gode ting for dig! … vores nyeste version er nu færdig og i revision i App Store, så den kan være til rådighed når som helst nu.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>