Calcbot – den intelligente og smukke lommeregner

by admin 1

Lad mig starte med at sige at jeg er stor fan af Tapbots! De kan noget med smukke iPhone interface, som samtidig har nogle gode og nyttige funktioner under “kølerhjelmen”.

Man kan virkelig fornemme at de kredser omkring detaljerne, og intet virker som om at det er overladt til tilfældighederne!

Calcbot er en enkel, men intelligent lommeregner til din iPhone. Den har “alle” de funktioner du har brug for, og hvis du slider tastaturet mod venstre, som dukker der mere avancerede funktioner op.

Du har også mulighed for at se dine tidligere beregninger i en historik. Du kan endda hente gamle værdier tilbage i lommeregneren, eller sende det videre til en email adresse.

Lommeregneren der som standard følger med til iPhone, er helt fin og viser også udvidet funktioner hvis du lægger iPhonen vandret, men Calcbot kan som sagt gemme indtastninger og det smarte er også, at du hele tiden kan følge med under displayet for at se hvad du har indtastet. Alle har vel prøvet at komme i tvivl…fik jeg nu det tal med eller?


Screenshot

Direkte link til applikationen i AppStore

Comments (1)

  1. Rigtig fint indlæg, anvender selv calcbot, dog er der alternativer hvis man ønsker at anvende en online lommeregner på sin mac, kan i hvert fald anbefale http://lommeregneren.dk/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>