Calc mini – simpel dansk udviklet lommeregner

by admin 15

Calc Mini er en applikation for dem, som ønsker en simpel og brugervenlig lommeregner. Ved at fjerne mange af de funktioner som sjældent bliver brugt i andre lommeregnere, så har den danske udvikler Michael Falck Wedelgård lavet en tiltalende og brugervenlig applikation, som opfylder basale behov for udregninger.

I stedet for at fokuserer på en masse smarte funktioner og temaer i endnu en lommeregner applikation, har denne fokus på enkelthed og brugervenlig og funktionalitet. Lommeregneren har kun de mest basale og nødvendige funktioner, alt andet er fjernet, for at sikrer den bedste oplevelse.

Udvikleren oplyser endvidere, at en opdatering til applikationen skulle være ude i App Storen inden for nogle få uger. Den nye version indeholder ”landscape view” til iPad, at det er ikke længere påkrævet at der tastes et “0” før et “.” Samt er applikationen blevet optimeret med hastigheden på ældre enheder.

Michael har foræret 7 promokoder til de besøgende her på iPhoneCafe.dk, og husk som altid at skrive nede i kommentarfeltet hvilken promokode du har taget! Tak.

[learn_more caption=”Promokoder”]

 • X9A9FRA34PRX
 • MWMF44YY3N7F
 • LWTEPK3YXETH
 • 4FTK7RYWN9T9
 • HFL7TYJNKKT9
 • JEMJFHM9KRNA
 • 7HK76RLL7397

[/learn_more]

 

Screenshot

 

 

 

Calc Mini - Michael Falck Wedelgård

Comments (15)

 1. Har taget JEMJFHM9KRNA

 2. MWMF44YY3N7F

 3. •LWTEPK3YXETH er taget…

 4. jeg har taget X9A9FRA34PRX 🙂

 5. 7HK76RLL7397

 6. Jeg har taget 4FTK7RYWN9T9. Mange tak 🙂

 7. Iøvrigt en fin lille sag…godt lavet, enkel og hurtig at ty til, mange tak. 🙂

 8. Jeg tager mig af MWMF44YY3N7F…Tak 🙂

 9. Ja ja, så er vi der igen, der er en der har taget min promokode

 10. Din ? Tror bare du skal værre hurtigere næste gang..
  Jeg er ligeglad med promokoder, hvis den alligevel ligger på AppStore så kan den jo hentes, ellers er der en hav af andre lommeregnere

 11. Ja, jeg undskylder at jeg følger admin´s linje ved at skrive når jeg “tager” en pormokode. 🙂

 12. Det behøver du ikke at undskylde! 🙂

 13. Hej alle,

  Jeg håber at I synes om app’en. Hvis I har forslag til forbedringer, må I meget gerne kontakte mig med jeres forslag.

  Det kan nævnes (som også skrevet i artiklen), at næste version byder på landscape view til ipad. Jeg forventer at den nye version er ude inden for 3-5 dage. Herefter vil den næste opdatering i rækken blive lavet. Den vil blandt vil give mulighed for at slette det der står i displayet ved at “swipe”, samt mulighed for at kopiere det/de indtastede tal fra displayet.

 14. Det lyder spændende Michael – keep up the great work!

 15. Så er der godt nyt til dem der ikke nåede at få en promo kode. Hele søndag d. 19/8 vil app’en være gratis! så skynd dig at få fat i den der, hvis du gik glip af en promo kode 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>