Brugtsalg af iPhone og iPad på iPhoneCafe.dk?

by admin 41

Jeg går i disse dage og overvejer et punkt i en af menuerne her på iPhoneCafe.dk, hvor du som besøgende kan sætte din brugte iPhone eller iPad til salg, gennem det nuværende kommentarsystem.

Der findes naturligvis DBA.dk og andre lignende sider, som har et stort udbud af brugte iPhone og iPad til salg, men jeg tror faktisk at nogle vil føle det mere betryggende at handle med en bruger her på caféen!?

Idéen tager sit udspring i den kommende iPhone 5S, som Apple efter alle forventninger præsenterer og lancerer her i slutningen af august, eller i løbet af september. Derfor vil en del iPhone 4/4S og iPhone 5 ejere sælge den kommende tid.

 

iPhone5-box-1-280912

 

For at gøre idéen til virkelighed, så vil jeg gerne lige høre din mening, og samtidig pointere: iPhoneCafe.dk kan på ingen måder drages til ansvar, hvis noget går galt i handlen!

Hvad syntes du – kunne du finde på at sælge eller købe en iPhone eller iPad gennem andre brugere her på iPhoneCafe.dk?

 

 

Comments (41)

 1. God ide – admin..

 2. Det ville være det mest oplagte sted at sælge sin iPhone / iPad .
  Jeg vil da være den første til at smide min iPhone 5 hvid 16GB til salg, når og hvis den nye iPhone kommer til salg 🙂

 3. PS
  Hvis man vel og mærket bruger sin sunde fornuft, og IKKE sender pengene, før man har snakket med vedkommende og aftalt hvordan man gennemfører handlen, så skulle det ikke være noget galt i at sælge her på Danmarks hyggeligst Cafe.
  Jeg personligt ville helts mødes personligt ved sådanne handler, og skulle det foregår på Sjælland, så får man da en tur til Kbh ud af det 🙂

 4. Kan ikke være mere enig omkring dit indlæg, jeg ville være tryg ved at handle på iphonecafe.dk og priserne ville nok være på et mere reelt leje end DBA

 5. Jeg synes det lyder som en rigtig god ide 🙂 Og ja, det er korrekt at man vil føle sig mere tryg ved at handle her inde!

 6. Jeg syntes det ville være en god ide… Nogle gange handler det jo om at komme i kontakt med dem som gerne vil have en iPhone brugt, og gå uden om dem som ikke ved hvad de køber og derfor byder helt forkert..

 7. Det er en genial ide. Måske kunne man bruge din konto som Paypal, det ville give tryghed i handelen. 🙂

 8. Hvorfor skulle admin inddrages i andre handler? Så skulle vi overføre penge til admin og så hvad ? Skulle han måske sidde dag ud og dag ind og administrere andres penge ?

 9. Grunden til at I ikke kan se mit smukke fjæs er fordi jeg ikke kan finde ud af hvordan man får sit billede med her (måske skal alle være glade for det) 🙂

 10. Nej, det kommer ikke til at ske. Meningen er at I selv skal styrer handlen fra start til slut, over telefon eller en mail-korrespondance.

 11. Klik på dit navn, derefter knappen “Rediger” og Avatar. Vælg en af de muligheder der er på listen, eller upload dit eget billed.

 12. Genial idé 🙂
  Jeg handler sjællent på DBA og lign. sider, da jeg vil have en form for tillid, den tillid kan man måske få her, ved at købe fra en bruger man før har citeret med 🙂

 13. Har lige gjort det…..det var jo nemt, men det er ikke kommet med endnu kan jeg se

 14. Ok….der var jeg for hurtig

 15. Du ser da fin ud ud! 🙂

 16. Jeg ved at andre websider gør lignende, og med stor succes. Der er ikke én krone i det for iPhoneCafe.dk, men jeg syntes at det vil være en god service for alle! (Pudser lige glorien!)

 17. Tak…nu rødmer jeg.

 18. Det ville være en fordel hvis PayPal kunne involveres. Evt. også lave et internt mailing system der gemmer alle meddelser. Skulle der opstå forvirring mellem 2 parter har disse hver deres beviser. Der findes selvfølgelig alm. købelov som også gælder ved privat salg. Men byg et smart system op der gør det mere trygt for dem der sælger/køber.
  Det skal være sådan at man, når man er logget ind, kan oprette annoncer. Man skal kunne vælge om man vil vise sin egen email eller kontaktes via sidens interne system.

  Det ville ihvertfald gøre mig mere tryg. 🙂

 19. Næh, det skal ikke være en guldmine, men en god service for læserne 🙂

 20. Det billede var det bedre en før 🙂

 21. Dine idéer fejler slet ikke noget, men sådan kommer det ikke til at foregå! Her på caféen kommer der et punkt under “Links” der hedder “Brugtmarked: iPhone & iPad”. Her kan du f.eks sælge din iPhone X i en kommentar, og vedhæfte dit telefonnummer, mailadresse, by og handelsbetingelser. Derefter foregår handlen privat, uden dialog her på siden. Når en enhed er solgt, så svarer man på egen annonce med SOLGT!

 22. god ide! 🙂

 23. Jeg ville ikke købe eller sælge her på iPhonecafe fordi man ikke har mulighed for at checke om en person er den han udgiver sig for at være, det vil være alt for ment at oprette en profil og så sælge eller købe uden at have rent mel i posen. På DBA kan du i det mindste vælge kun at handlr med verificerede personer.

 24. 🙂

 25. Præcis, men kan så vælge at tjekker køber på krak mv. inden man handler 🙂

  Men de fleste her på siden tror jeg på er ærlige mennesker

 26. Helt enig!!

  Der vil gå ca 4 sec fra systemet kommer op og køre til den første uden rent mel i posen opretter en falsk profil.

  På DBA, kan man handle mere trygt og sikkert.

  Ville personligt aldrig handle via et forum, hvor alle og enhver kan oprette sig.

 27. Ja. Hvorfor ikke

 28. Man sender da ikke penge til en, uden at være sikker på at få telefonen, og man sender ikke telefonen, uden man er sikker på at få pengene.. Lidt sund fornuft er i vel født med ?
  Man kunne jo mødes privat, Danmark er ikke større end at man kan rejse til Danmarks ende og tilbage på et par timer. Og endda i tog 🙂

 29. selvfølgelig vil “man” da ikke det. Men har jo hørt om mange der er kommet i klemme. og hvis det foregår her, kan man jo frygte at nogen vil lukrere på cafeens gode navn og rygte.

  Lignende sager har været oppe og vende på et andet forum jeg besøger. Derfor er der forbud på det site at handle.

 30. Samme her!

 31. Nu er der jo desvære bare nogle der bliver snydt og hvor der er mulighed for at snyde vil der være nogle der snyder.

 32. Jeg tror også at de fleste er ærlige (heldigvis)
  men der vil jo nok også være nogle der ikke er det og det vil da være ærgeligt at iphonecafe`s navn vil blive indblandet for det vil det i et eller andet omfang ligesom QXL også bliver indblandet når der sker snyd der.
  Som udgangspunkt syntes jeg at ideen er rigtig god, men hvor der kan snydes, vil der være nogle der vil snyde, og da alle og enhver kan oprette sig vil man hurtigt kunne oprette sig og ikke have rent mel i posen.

  offtropic: Vil det være en ide og have et forum hvor folk kan skrive i og evt hjælpe hinanden?

 33. Super idé og helt klart mere betryggende, end DBA…

 34. Tror ikke at iPhoneCafe.dk bliver hængt ud, da siden ikke står for salget, men blot lægger en side til, hvor du som besøgende f.eks skriver: Hej, jeg har en iPhone 4S 32GB hvid til salg fra nov. 2011, ubrugte hovedtelefoner, original kasse og kvittering. Sælges for kr. 2.500. Tlf. 12345678 / mailadresse, Hobro. Sælges kun pr. efterkrav, eller personligt fremmøde. Så er den jo i vinkel!

  Vi har har et forum, som trak på iPhoneCafe.dk ressourcer – både med serverhastighed, og manuel overvågning. Jeg vil ikke udelukke at der kommer et i fremtiden, men ikke lige pt.

 35. Læs min kommentar lidt længere oppe.

 36. Hvordan vil du oprette en falsk profil? Når man er sælger, så sender man formentlig ikke bare en iPhone eller iPad til mange tusinde kroner. Hvis du læser min kommentar lidt længere oppe, så kan det gøres sådan her:

  Hej, jeg har en iPhone 4S 32GB hvid til salg fra nov. 2011, ubrugte hovedtelefoner, original kasse og kvittering. Sælges for kr. 2.500. Tlf. 12345678 / mailadresse, Hobro. Sælges kun pr. efterkrav, eller personligt fremmøde. Så er den jo i vinkel!

 37. Til alle! Som I sikkert allerede har opfanget nu, så vil jeg og caféen ikke have noget med selve salget at gøre, men lader blot jer som bruger på siden skrive en lille salgsannonce i en kommentar, som den her:

  Hej, jeg har en iPhone 4S 32GB hvid til salg fra nov. 2011, ubrugte hovedtelefoner, original kasse og kvittering. Sælges for kr. 2.500. Tlf. 12345678 / mailadresse, Hobro. Sælges kun pr. efterkrav, eller personligt fremmøde. Så er den jo i vinkel!

  Det giver begge parter en fordel, og jeg går ikke ud fra at nogen kan finde på at sende en mursten i stedet for en iPhone!? 🙂

 38. Du vil blive overrasket, hvad folk vil sende 🙂

 39. I så fald er jeg meget interesseret, Henrik.

 40. Ja at nogle vil snydes, kan man ikke gøre for, og at de stoler på deres medmennesker blindt, det er deres egen skyld.
  Mærkeligt nok er jeg aldrig blevet snydt, selvom der er folk som skriver at de er på ferie og jeg bare skal sende telefonen til deres søn, som iøvrigt har fødselsdag,
  Så vil de sende pengene over paypal 🙂
  Iøvrigt så sælger jeg ikke til folk jeg ikke kan mødes med, for deres skyld og min skyld, de skal ikke kunne komme bagefter og sige at telefonen er i stykker eller hvad de nu kunne finde på.. Tænk jer om..

 41. iPhone 5 16GBsælges for 2300kr
  Pengene øverfører i til min bank på reg: 1090 konto: 0909123456
  Når pengene er overført og jeg har modtaget og brugt dem, sender jeg telefonen.
  Hvem er den heldige køber af en meget billig telefon ??

  PS kan ikke garanterer at post Danmark levere telefonen og iøvrigt er det en falsk annonce.. Hvis du var villigt til at købe telefonen, så burde du slå dig selv over fingerne, og næste gang tænke dig meget godt om..
  Hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det faktisk falsk..
  Husk jeres sundefornuft,,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>