Brugerne: tilfredse med iPhone 5S batteriet!

by admin 13

Man kan diskuterer størrelsen på iPhone skærmen og mængden af hukommelse, men én ting man ikke kan gå på kompromis med, er levetiden på batteriet. Mange iPhone brugere oplever ringe forhold med f.eks iPhone 4 og iPhone 4S, som dårligt kan holde en hel arbejdsdag efter opdatering til iOS 6 eller iOS 7.

Apple må have fremtryllet noget ekstra power i batteriet som sidder inde i iPhone 5S, for det ser ud til at være tilfredsstillende, hvis man skal tro på alle de brugere som roser iPhone 5S for batteriet.

iPhone-5S-batteri-301013

Den nye iPhone 5S har godt nok fået mere kapacitet (1,570 mAh), end iPhone 5 som har 1,440 mAh. Forklaringen er logisk nok, da batteriet i iPhone 5S har også brug for denne ekstra kapacitet, set i forhold til en større processor, fingeraftrykslæser m.m.

Der er desværre også en del iPhone 5S brugere som oplever en ringe levetid på batteriet, og en langsom opladning. Forklaringen skal findes her:

Vi har for nylig opdaget et problem fra fremstillingen, der påvirker et meget begrænset antal af iPhone 5S enheder, der kan få batteriet til at tage længere tid at oplade, eller resultere i nedsat batterilevetid. Siger Teresa Brewer, som er en talskvinde fra Apple. Vi er ved at nå ud til de kunder med de berørte telefoner, og vil give dem en erstatning.

Så hvis du oplever en rigtig langsom opladning, og en ringe levetid på batteriet, så skulle du måske skynde dig at kontakte Apple – via det sted som din iPhone 5S er købt!

 

Comments (13)

 1. Kan man tjekke om ens telefon er ramt af disse fejl? Jeg kan ikke helt finde ud af om mit batteri er godt eller dårligt nemlig..
  Min har 54% nu, og tog den fra i morges kl 6…
  – den har lagt i lommen det meste af tiden.

 2. Min 4S har haft super batteri med ios7, selv beta’ne. Holder snildt 2 hele dage. Jeg klager ikk’

 3. Mit batteri tager virkelig lang tid at oplade. Det kan tage op til 3 timer for fuld opladning. Derudover så bruger den også utrolig meget strøm, selvom jeg slet ikke bruger den. Tror ikke det er normalt, men jeg orker dog heller ikke at tage til Tyskland, for at få den udskiftet, da den er købt der.

 4. Tro ik på det…

 5. Det behøver du heller ikke, det er en fejl for Apples side af, så du skal have dine penge tilbage. Det er en fejl fra produktionen af.. Det har Apple meddelt!!

 6. Min iPhone 5S er over 3 timer om at oplade, måske jeg skulle ringe til Apple, men den er købt i Tyskland jeg bor i Odense. DOH!

 7. Det lyder lidt lang tid! Jeg ville nok lige gendanne den, eller vente på en opdatering fra Apple. Jeg mener en iPhone generelt bør kunne oplades helt på ca. 1 1/2 time.

 8. Jeg har aldrig forstået hvordan folk kan få deres iPhone til at holde en hel dag, eller mere. Det har INGEN af mine iPhones gjort. Selv når jeg kun har brugt den til almindelig brug, som musik, surfing og beskeder/tale.

 9. Har haft den gendannet, fra sikkerhedskopi og som Clean, det ændre ikke noget 🙂

 10. Hej Danny. Selv om den et købt i Tyskland, skal du stadig kunne ringe til dem, og at få den ombyttet! Du skal bare ringe til dem og sige hvad problemet er, også får de en ny af apple. Jeg har set en meddeles fre en tals kvinde et sted, hvor hun siger det er et ukendt antal iPhone 5s som dræner batteriet!! Skal nok prøve at finde indlægget hvad det er!! 🙂

 11. Som EU borger gælder garantien i alle lande, du skal bare aflevere den til æblehuset eller en anden autoriseret Apple forhandler .. Har snakket med Apple support om dette emne ..

 12. PS min iPhone 5S har omkring 60% ved sengetid så der er sket stor fremskridt på batteri tiden …
  Før skulle jeg altid have laderen med

 13. Da jeg fik min 5S lå den i opladeren 1 time inden jeg tog den i brug.

  24 timer efter, med mange timer brugt på telefonen, var der stadig 32% strøm på. Så er meget tilfreds med batteriet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>