Brug dit Bluetooth tastatur til din iPhone!

by admin 4

Jeg har egentlig læst en del artikler rundt omkring på internettet om tilslutning af et Bluetooth tastatur til iPhone 3GS og iPhone 4. Men jeg har aldrig fået det afprøvet selv, så derfor var det noget af en “aha oplevelse”, da jeg fik støvet mit gamle Logitech MX5000 tastatur af, og fik kontakt med min iPhone 4!

Det hele startede faktisk med at jeg så en artikel som omhandlet Apple’s lille smarte Bluetooth tastatur der følger med de nye iMac’er, og som i øvrigt kan købes separat til rimelig penge her. Der er vist ingen tvivl om, at Apple’s lille hvide og smarte tastatur overskygger mit gamle støvet MX5000, men man bliver desværre ikke millionær af at drive en iPhone blog, så jeg måtte i gang med klud og finde friske batterier!

Til min store overraskelse, så skulle jeg bare tænde for mit MX5000 tastatur og åbne for iPhone “Indstillinger” -> “Generelt” -> “Bluetooth” -> og aktivere “Bluetooth”, så scannede iPhonen efter Bluetooth enheder på under 5 sekunder, og fandt mit MX5000 tastatur efter at jeg havde trykket på den lille “connect” gummi knap, som sidder i bunden på alle trådløse tastatur! Efterfølgende skulle jeg klikke på “MX5000”, og så gav iPhonen mig en 4-cifret kode, som jeg tastede på MX5000 og afsluttede med ENTER.

Nu var der kontakt mellem iPhone og MX5000, og jeg kunne begynde at skrive i Noter, Mail og lignende i et væsentlig hurtigere tempo, end på iPhonens skærmtastatur!

Nu er mit MX5000 tastatur måske lige i overkanten at slæbe rundt på, men ved et bord derhjemme er det super! Hvis du ikke har et Bluetooth tastatur i forvejen, så prøv at søg på Google efter “mini Bluetooth tastatur” eller på EDBpriser for at finde et der mindre end det MX5000 jeg bruger som eksempel i denne artikel!

Jeg kan godt forestille mig at bruge et fysisk tastatur når jeg skal skrive en masse mails, chatte eller nedfælde nogle ideer og artikler i en note applikation på iPhonen! Jeg har også gemt min gamle hvide dockingstation, som fulgte med min første iPhone. Den passer fint til min iPhone 4, men ikke til 3G eller 3GS! Med den foran tastaturet, så kan jeg have en oprejst iPhone i mens jeg skriver løs – smart!

Comments (4)

  1. Jeg har nu forgæves prøvet at tilslutte mit lille smarte trådløse apple
    keyboard og jeg kan simpelthen ikke få min iPhone 4 til at finde det. Er der andre der har fået det til at virke ??

  2. Hej Thomas,

    Nu ved jeg ikke hvilken Mac du har, men har du denne tændt i mens du prøver at lave en Bluetooth connect med din iPhone 4? Apple’s keyboard er vist ikke helt tilfreds med 2 tilslutninger på samme tid, så prøv evt. at slukke for Mac’en!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>