Brug begge hænder på iPhone 6 Plus!

by admin 13

Jeg har haft min iPhone 6 Plus i 2 døgn nu, og kan allerede med sikkerhed sige, at den skal betjenes med to hænder – og mine hænder hører ikke til de mindste! Jeg er også helt med på at Apple har introduceret “Reachability“, så man med 2 tap på Homeknappen kan trække skærmen ned, men i mine øjne er det bare en nødløsning, og noget man bliver træt af i længden!

Jeg er også ret overbevist om, at alle der bruger en masse penge på en iPhone 6 Plus, – ikke er interesseret i at tabe den … og det kommer til at ske med én hånd. Jeg vil ikke gøre det her indlæg for omfattende, men bare lige at få rundet min pointe, for der kommer en større anmeldelse af iPhone 6 Plus i løbet af mandagen!

iPhoneCafe-iPhone-6

Hvis man køber en iPhone 6 Plus, så må det ikke være i den gode tro, at den kan håndteres som en iPhone 5S eller lignende, for med Plus er vi over i phablet klassen! Jeg købte primært min fordi jeg ønskede en større skærm, og var egentlig godt klar over at jeg “aldrig” ville komme til at sidde med en hånd og bruge den, som jeg kan med min iPhone 5S.

Når man får erkendt at det nok er bedst at benytte begge hænder, så den ene hånd holder iPhone 6 Plus, mens man let kan bruge en finger fra den anden hånd til at tappe, slide, osv, så bliver det en sand fornøjelse at sidde med en Plus!

Jeg vil dog lige afslutningsvis anbefale dig på det kraftigste at investere i et cover, og det kunne godt være det læder cover som Apple sælger. Jeg har selv købt et Spigen Neo Hybrid, og det giver et meget bedre greb med et cover på!

Herunder kan du se hvor langt en gennemsnitlig tommelfinger rækker på iPhone 6 Plus skærm, – i forhold til højden på personen.

iPhone-6-Plus-brug

Comments (13)

 1. Venter stadig på min 6 plus.
  Har købt et læder cover hos Apple.

 2. Heya Bo telyk med den ny lille stor….. den er sku enorm den plusser….

 3. Hej bo!

  Kunne det være en mulighed at uploade et billede af din hånd samt målene på din hån til sammenligning :D?!
  Lyder nok lidt sjov, men er dybt seriøs da jeg hælder imod en iPhone 6 +

 4. Syntes i skulle smutte ud i jeres telebutik og få en i Hånden før finder i ikke ud af om det er en alm 6 eller en plus i skal købe. Jeg har selv en plus og må sige den første uge syntes jeg den var stor men nu er den super.

 5. Alt er muligt, og jeg hjælper gerne andre! Men som Martin også er inde på, – så smut ud i en butik og prøv den/dem i egne hænder, da det er den bedste måde at vurdere om den nye iPhone er for stor! 🙂

 6. Korrekt Martin – Jeg har også brugt en uge på tilvænning. 6+ er stor og man skal lige lære at enhåndsbetjening er forbi ……….. Men forbi det punkt er jeg glad for den større skærm og det større overblik den giver ☺️

 7. Har været nede ved TDC og Telenor og se nærmere på iphone 6 og 6+. Plus er alt for stor til mig, den er jo enorme fem cm højere og 3 cm bredre end min 4S. Man skal jo virkelig tænke sig om når man sidder sig ned, manddom til den ene side og mobil til den anden side. Med alm cowboy bukser kan jeg godt forstå telefoner bøjer, samt små stramme kvindenumser hvor telefonen sidder i baglommen, så skal det jo gå galt.
  Overvejer en 6 som arbejds mobil, ligenu løber jeg rundt med to stk 4S en arbejds og en privat.
  Men tænker venter et år mere til iphone mini kommer. Bruger ikke min mobil til video eller spil, kun telefoni, sms, fb, mail. Skal jeg andet bruger jeg min iPad air.

 8. Tillykke med din nye telefon. Ikke for at rette på dig, men du har skrevet phablet størelse i stedet for tablet størelse:)

 9. Du er med på at man kalder dem phablet..

 10. (Telefon tablet) En smartphone med en 5 “til 6” skærm. Med en skærm større end traditionelle smartphones, en phablet giver en bedre visuel oplevelse til visning af websider, men kan være omfangsrigt i en lille s

 11. Oh troede ikke det fandtes, troede det var tablet der skulle stå. Men min ordbog på iphone 5s rettede også til tablet

 12. Det er selvfølgelig ordkløveri, – lad os bare kalde den en “iPhone” .. Plus! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>