Børnene ønsker sig iOS enheder til Jul

by admin 2

Det kommer vel egentlig ikke som den helt store overraskelse, at mange børn rundt omkring i verden ønsker sig en iPad 2, iPhone 4S eller den nye iPod Touch. Selvom der findes en masse andre fantastiske gadgets, spillekonsoller osv, så har Apple altså formået at ramme plet, også hos børnene.

Nu hører en iPad 2 eller en iPhone 4S ikke til det billigste gaver, så der er sikkert rigtig mange børn der også bliver lidt skuffet når alle gaver er udpakket! Et amerikansk firma med det danske navn Nielsen som ligger på selveste Broadway i New York, har udarbejdet en rapport som godt nok er lavet i USA. Men jeg tror ikke der er så stor forskel på amerikanske og europæiske børn i den alder.

Rapporten er udarbejdet på børn mellem 6 – 12 år, og det er iPad 2 der blev den store vinder med 44% i år. Sidste år vandt iPad 1 med 31%.

 

 

Comments (2)

  1. Du mener vel iPod touch? Og ikke iPhone touch 😉

  2. Godt set – tak Steffen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>