Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Booking.com - finder hoteller tæt på dig - iPhonecafe

Booking.com – finder hoteller tæt på dig

by admin 0

Jeg må lige starte dette indlæg med at komplimentere udvikleren for det flotte ikon! Ikonet ligner en smart lille kuffert, og er flot udført både i form og farver.

Udvikleren bag denne nyttige applikation er Booking.com, som er et populært sted at finde nogle gode hoteller. Lige lidt historie om dem: Booking.com blev grundlagt i 1996 og kan garantere de allerbedste priser for alle typer af ferieboliger, lige fra små, uafhængige hoteller til 5-stjernede luksushoteller gennem Booking.com. Websiden Booking.com findes på 41 forskellige sprog og omfatter over 207.222 hoteller i 165 lande. Der er over 3500 ansatte verden over, der arbejder dedikeret med at betjene Booking.coms kunder og hotelpartnere.

Applikationen er gratis og er på dansk med dansk valuta (andre valutaer kan vælges), og den er generelt gennemført på alle kanter. Man starter på hovedskærmen med at vælge mellem om der skal søges på hoteller i nærheden, eller der kan angives et bestemt rejsemål. Man kan vælge ud fra følgende søgekriterier: De mest populære, Tættest på, Prisgaranti og Stjerner.

 

 

Når Booking.com finder frem til nogle hoteller, så vises de på en overskuelig og visuelt flot liste eller man kan vælge at få dem vist på et kort. Man ser et billed af stedet (hotellet eller værelset), afstanden dertil i km, den billigste pris for en overnatning, og så er der en knap hvor der kan bestilles værelse med det samme. Der findes et filter, som giver brugeren mulighed for at justere prisinterval og samt andre faciliteter.

Vælges der et hotel på listen, så kan man bladre mellem alle de tilgængelige billeder af stedet, læse yderligere informationer om hotellet og dets faciliteter. Man kan vælge mellem de forskellige værelsetyper, se prisen, og derfra foretage en booking. Hvert hotel har en smart liste med ikoner der indikere hvilke faciliteter de kan tilbyde, og man kan læse andre gæsters vurdering af stedet – smart!

 

 

Alt-i-alt en fantastisk applikation jeg vil anbefale dig at hente, hvis du har brug for at finde frem til nogle hoteller i nærheden eller rundt omkring i verden.

 

Funktioner

 • 1 tryk for at finde hoteller tættest på dig
 • Enkel 2-trins booking proces
 • Kort til at hjælpe dig med at finde vej til dit hotel
 • Gem bekræftelse på din mobiltelefon for nem check-in
 • Sortér søgeresultater og bladre gennem hotellet fotos
 • Flash Tilbud, så du sparer 50% eller mere
 • Mere end 200.000 hoteller at vælge imellem
 • Over 30.000 steder i verden
 • Bedste garanteret pris
 • Over 12.000.000 anmeldelser fra andre gæster
 • Applikation på 41 sprog
 • Intet reservationsgebyr

 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/booking.com-tonight-last-minute/id516563800?l=da&mt=8&ls=1″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>