Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Boogis Mask Maker - til børnene - iPhonecafe

Boogis Mask Maker – til børnene

by admin 0

(Gæsteindlæg af: Per)

Alle med børn eller med relationer til børn, har muligvis oplevet hvor at en iPad er et stort hit. En udfordring de fleste nok kan nikke genkendende til, er hvor svært det kan være at generobre iPad’en, tilbage fra børnene, når først deres små fingre har fået fat i den.

Det er her at app’en Boogis Mask Maker, en dansk udviklet app til iPad, kommer ind i billedet. Jeg fik app’en anbefalet af en ven og besluttede mig for at give den et forsøg, da beskrivelsen og billederne lød interessante. Det har jeg ikke fortrudt!

Med Boogis Mask Maker, kan man farvelægge forskellige typer præ-definerede masker, såsom superhelte, dyr og rumvæsener, endda med mange forskellige mønstre, farver, klistermærkeretc. Når man er tilfreds med sit resultat, kan man aktivere iPad’ens kamera, for at se hvordan man vil se ud med masken på – for den kan nemlig printes direkte fra app’en igennem en printer, gemmes lokalt, eller sendes som en PDF over mail. Gimmicken med at aktivere kameraet er en super sjov idé, blandt andet fordi man kan tage billeder samtidig – hvilket der kan komme meget sjov ud af.

Kort fortalt er her de største fordele ved app’en Boogis Mask Maker:

  • Vælge imellem mange forskellige masker at farvelægge + ”in-app” køb.
  • Farvelægge maskerne med mange forskellige sjove værktøjer.
  • Printe masker direkte fra iPad’en eller sende dem som pdf over email, inkl. instruktioner til at klippe masken ud.
  • Tage sjove billeder af sig selv med masken, direkte igennem appen.
  • Gemme masker og bruge appen som en farvebog.

 

Forbedringer:

  • En ”undo” knap til at fortryde den sidste handling
  • En funktion der gør, at man kun kan male/tegne til de præ-definerede kanter

 

Det er genialt tænkt, at kombinere en app med leg, der ikke slutter når iPad’en slukkes, men forsætter når masken er printet ud (man skal dog selv klippe den ud, når den er printet). På den måde er det langt lettere at lokke børnene væk fra skærmen og udenfor at lege med deres fine nye masker.

iPad og iPhones som underholdning til små børn, er ofte et dilemma for mange forældre, for iPad’en er et hit, men de små skal jo også lege i den virkelige verden. Dette, synes jeg, at Boogis Mask Maker er med til at løse på en rigtig fin facon.

Alt i alt er appen et rigtigt godt legeredskab for børn i alle aldre. Og i modsætning til andre børneapps vi har installeret, ser det nu ud til at være muligt, at lokke børnene ud i det gode vejr.

Boogis Mask Maker koster 19 kroner, og du kan hente den i App Store.

 

Screenshot

Boogis-Mask-Maker-1

Boogis-Mask-Maker-2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>