Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Boligsiden - nem og hurtig boligsøgning - iPhonecafe

Boligsiden – nem og hurtig boligsøgning

by admin 0

Boligsidens app til iPhone og iPad giver dig mulighed for at holde dig orienteret om udviklingen på boligmarkedet. Den opdateres dagligt med masser af nye boliger, der sendes til brugeren direkte fra ejendomsmæglerne.

App’en giver adgang til en nem og hurtig boligsøgning, for dig der ønsker at købe/sælge bolig, eller for dig der blot har en interesse for boligmarkedet. Du kan søge på Adresse, By, Postnummer, eller Kommune, for at få et overblik over boliger til salg i det valgte område. Derefter kan du filtrere din søgning på bl.a. pris, værelser og areal.

I tillæg til informationerne om den enkelte bolig, får du også information om salgspriser og relevante statistikker, samt kontaktinformation på mægleren og mulighed for at klikke dig ind på mæglerens hjemmeside, hvor du kan finde yderligere information og billeder.

boliger-150414

Udover søgefunktionen er der også direkte adgang til overblik over boliger til salg i nærheden af dig, boliger med åbent hus og de nyeste boliger til salg. Når du kommer tilbage til applikationen, kan du altid vælge en tidligere søgning for at komme lynhurtigt i gang. Alle søgninger og boliger kan vises på kort med zoom, der gør det muligt se den geografiske placering.

Boligsiden er udarbejdet og vedligeholdt af Boligsiden A/S, som ejes af ejendomsmæglere og kæder med udgangspunkt i disses markedsandel, målt som andelen af deres emner på Boligsiden.dk. Formålet har lige fra starten været at gøre det lettere for boligkøbere at finde den ejendom, de er på jagt efter.

Boligsiden’s app er ganske gratis at hente i App Store.

Screenshot

Boligsiden2-1-150414

Boligsiden2-2-150414

Boligsiden2-3-150414

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>