Bluetooth tastatur til IOS

by Casper Christiansen 0

Hvor tit har du prøvet at sidde i en situation, hvor du godt lige kunne have brugt et tastatur? Fx når du skal lave søgninger på din Apple TV, eller hvis du skal skrive en lidt længere tekst på din iPad?

 

Der findes forskellige tricks og fif til hvordan man laver sin søgning lettere på sine Apple devices … men det ville nu alligevel være lettere med et almindeligt dansk tastatur.

 

Den gode nyhed er, at det er der råd for. Trådløse Bluetooth tastaturer findes i mange forskellige modeller og størrelser, og de er lette at parre med dine Apple enheder, som fx disse [Læs mere her

 

Større fleksibilitet

Et Bluetooth tastatur giver dig meget større fleksibilitet i hverdagens brug af dine Apple enheder. Bluetooth tastaturer er måske nok lavet med computere i tankerne, men de passer også perfekt sammen med Apple TV.

Har du ikke lyst til at snakke engelsk med din Siri fjernbetjening eller taste ét tegn ad gangen før du skal flytte cursoren manuelt, så kan du tilslutte et Bluetooth-tastatur, og pludselig bliver søgninger og indtastning af adgangskoder en leg.

 

Hvad er Bluetooth?

Bluetooth er en trådløs teknologi, der tillader elektronisk udstyr at ”tale” sammen over kortere afstande, og er derfor ikke afhængig af andre datanetværk som Wi-Fi eller mobildata.

De fleste nyere Smartphones og computere har mulighed for Bluetooth. De nyere Bluetooth tastaturer kan hurtigt genoplades og har lange driftstider.

Når Bluetooth er aktiveret på din enhed, vil den automatisk begynde at søge efter andet tændt Bluetooth udstyr. Når udstyret er fundet skal de to enheder ”parres”. Efter at de første gang er parret, kan de to enheder huske hinanden i fremtiden.

 

Sådan parrer du enheder

1) På din Apple TV går du til Indstillinger – Generelt – Bluetooth.

2) Tænd for dit Bluetooth tastatur så det er i ”parrings tilstand”. På dit tv vil du se, at dit Apple TV nu søger efter Bluetooth enheder.

3) Når du kan se dit tastatur på skærmen, vælger du det med fjernbetjeningen.

4) Dit Apple TV viser fire cifre, som du skal indtaste på tastaturet.

 

Når det er gjort, er parringen overstået og du kan nu skrive adgangskoder og søge og styre dit Apple TV fra tasturet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>