Bliver iOS 7 mere social?

by admin 16

Apple bliver ved med at integrere flere sociale tjenester i deres iOS, og i den nuværende version finder man let tilgang til både Facebook, Twitter og YouTube. Noget kunne tyde på at Apple har planer om at tilbyde brugerne endnu flere tjenester lige ved hånden, så man ikke skal benytte 3. parts applikationer for at overføre nye fotos, eller opdatere en status.

I følge nogle rygter kommer vi til at se nye sociale tjenester som f.eks Flickr og Vimeo, hvilket er 2 meget populære sociale medier! Instagram er som bekendt blevet opkøbt at Facebook for ca. 1 milliard dollars, og kommer derfor ikke som en integreret del af iOS…i hvert fald ikke lige foreløbig.

 

Social Media Logotype Background

 

Hvilken konklusion kan vi drage af disse rygter, og mulige sociale tjenester i kommende iOS versioner? Formentlig at en iPhone fremover skal give brugeren let adgang til de mest populære sociale tjenster, som man benytter i hverdagen. Tager man et foto, skal dette kunne publiceres på Facebook, Twitter, Flickr i løbet af få sekunder, og en video uploades til YouTube eller Vimeo via én funktion.

Apple præsentere den nye iOS 7 om mindre end 3 uger, hvilket er mandag den 10. juni i San Francisco. Husk at du kan følge hele eventet via iPhoneCafe.dk på Twitter. Mere om det senere!

 

 

Comments (16)

 1. Man kan se du har været igang med at lave iOS 7 ikon, selve ikonet er sådan hvidt hvor du har fjernet 6 tallet 🙂

 2. Det er fra nettet, og havde ikke lagt mærke til det før nu. Så finder et andet..for din skyld. 🙂

 3. Haha sådan skal det være.. 😛

 4. For min skyld kan de godt fjerne alle de socialemedier, bare jeg har iphonecafe.dk…..Så er jeg dækket fint ind (-:

 5. ..der fik du lige en stjerne i min bog! 😀

 6. Så siger man tak….Jeg siger også tak for alle de gode tips og tricks jeg har fundet herinde efter jeg har fået iphone og har bredt siden ud til venner og bekendte og andre sider….så den er lige over den stjerne i bogen…(-:

 7. Det er mig der takker!

 8. Tak fordi i står til rådighed 24/7… Jeg har haft spørgsmål både til living smart samt so ein ding – og har fået svar fra begge. Brug vores forum… Derimod hvis man spørger herinde eller mailer, så er man sikker på at få konstruktiv svar. Tusind tak for mega god service og website. Det kunne de store godt lære noget af..

 9. 🙂 nemlig, Jesper.. Du er altid velkommen

 10. Tak for det flotte kompliment Jesper, og som Danny siger: du er altid velkommen! 🙂

 11. For min skyld kan de fjerne facebook fra jordens overflade, det er da det sygeste liv disse folk på facebook har..
  Tænk sig at have 400+ venner på facebook, og alligevel sidder de fleste der hjemme og intet socialt liv har ud over deres facebook… (taber liv)
  Så endnu engang kan jeg opfordre jer til at slette jeres profil, eller retter sagt, slette facebooks profil, da det jo ikke er jeres profil..
  Facebook ejer alt, hvad i skriver og deler af teks og billeder..

 12. Jeg syntes at det er ærgerligt du kalder andre menneskers behov for et “taber liv”!? Facebook kan benyttes til mange fornuftige ting, udover at uploade fotos og videoer. Det kan bruges til netværk, invitationer og meget andet..

 13. Okay… Nu har jeg venner og bekendte både i Australien – USA – Indien og jeg kunne fortsætte..
  Skal jeg så være tvangsindlagt til kun at bruge Skype osv. Facebook er genial efter min mening.. Så må jeg åbenbart have et taber liv da jeg bruger det dagligt.. Nu er jeg networker til daglig – uden facebook ville jeg ikke kunne blive forbundet med mine kontakter rundt om i verdenen…
  Så med andre ord, er ALDELES ikke enig med dig…..

 14. Enig! Det var da noget sært noget at sige. Ville nærmest sige at det var omvendt. Det må jo være fordi du ikke har et behov for at connecte med venner og bekendte, men kun lever i din egen lille boble.

 15. Åh ja. Gode gamle Henrik H, og alle hans sædvanlige kommentarer……..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>