Bliver iOS 7 beta 2 frigivet i aften?

by admin 26

Det er med stor sandsynlighed at Apple slipper iOS 7 beta 2 løs i aften omkring kl. 19.00 dansk tid, og det er til alle deres udviklere og dem med et registreret UDID. Hvis du af andre veje har fået fat i den nye iOS 7 version, så pas på med at opdatere din enhed, for Apple er opmærksom på at mange har snydt sig til den første betaversion af iOS 7!

Hvis der kommer en ny betaversion af iOS 7 i aften, så bliver der udover en del mindre rettelser i systemet, også nogle større visuelle ændringer. Apple har måske allerede nu fået ændret nogle ikoner, og justeret lidt i farveskemaet – begge ting noget Apple virkelig har fået skæld ud over af medierne og de mange udviklere.

iOS7-2-100613

Er du registreret iOS-udvikler hos Apple, så er det bare med at få opdateret gennem enheden under Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering. Hvis du er registreret via enhedens UDID, så burde du også kunne opdatere til iOS 7 beta 2 på samme fremgangsmåde som en iOS-udvikler.

En ting som jeg også tror vi kommer til at se, er en iOS 7 beta til iPad. Om den kommer til at hedde beta 1 eller beta 2 er spørgsmålet. Så snart Apple har frigivet den nye betaversion på både iPhone og iPad, så kan du læse alt om den her på iPhoneCafe.dk!

 

 

Comments (26)

 1. Er det ikke noget med at iPhone nu bare selv opdatere til næste iOS uden at vi vil opdage det ?
  Husk at få registeret jeres telefon, bedre at betale lidt småpenge, end at rende rundt med en svinedyr iPod eller i væreste fald, en svine dyr avisholder.. Sådan en man kan ligge på avisen, så blæsten ikke blæser siderne væk 🙂

 2. Nej, iOS opdateringer skal ske manuelt, tænker du ikke på app storen opdatere din apps automatisk i baggrunden?

 3. jo det gør han, men vil give henrik ret! der har været tale om at også ens software ville opdatere af sig selv 🙂

 4. Jeg tror ikke at iOS bliver opdateret automatisk, uden brugerens accept. Der findes ingen indstilling der kan deaktivere det, så mon ikke der kommer noget lovgivning på spil her?

 5. Jamen nu må vi da se 🙂
  Men kunne da være lækkert. Håber så bare, at de har fixet den bug i safari mht til man ikke kan se hvad man nogle gange skriver i f.eks Google.

 6. Vi kan alle kun gætte, men jeg tror Apple lavet noget smart push-out som faktisk virker, med der er ny opdatering, hvis de kan få det til at fungere med Apps kan de også med software opdateringer.

  Men det er rigtig der gik rygter om at det skete helt automatisk, og hvis folk acceptere brugen af iOS7 (slut bruger aftalen) kan det på ingen måde være ulovligt at opdatere det “i baggrunden” uden brugeren opdager det.

 7. Hvis de skriver det med småt i bruger betingelserne så er det jo ikke meget lovgivning 🙂

 8. Det skal nok komme, men du har ret i at fokus forsvinder og safari viser

 9. Hvordan bliver man udvikler den nemme vej ?:)

 10. Er det 100% sikkert at det netop idag det udgives eller er det rygter?

 11. jeg håber den kommer idag men godt spørgsmål sezteC:-D

 12. Kan alle blive UDID??

 13. Der er ikke noget som er sikker. Men man kan da altid håbe 🙂

 14. Der er intet som er sikkert. Men man kan da altid håbe på det 🙂

 15. Intet er sikkert, men det er normal procedurer at der kommer ny beta med 14 dages mellemrum, dog har vi også set det før med kun en uge men også 3, så jeg tror oddset er rimelig højt for i aften..

 16. Ja, det koster 609 kr. årligt, der ud over skal du være aktiv udvikler.

 17. Så er den kommet…

 18. Så er der beta 2 🙂

 19. Fed detalje på tandhjul 🙂

 20. Jeg har lige nu 6.1.3 så spørgsmålen er..

  Skal jeg først opdatere den til ios 7 beta 1 og derefter opdatere det gennem ” update”? eller kan man downloade beta 2?

 21. Du skal opdaterer direkte til iOS 7 beta 2 … hvis du er iOS-udvikler, eller har et registreret UDID hos en.

 22. Jeg har opdateret til ios 7 beta 1, Kan se at opdateringer bliver automatisk opdateret 🙂

 23. Hej folkens.. Nu er jeg meget besat af Apple, så jeg ville høre om der er en der er vil registrere mig som UDID? Skriv en mail til mig hvis det er nemmere.

  [email protected]

 24. Hvorfor venter du ikke lige 7 dage? 🙂

 25. Det kan jeg ikke rigtig. Så frem til den blev udgivet igår og vil bare super gerne have fat i den 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>