Bliver iOS 5.0 mere social?

by admin 0

Med det stigende behov for at dele billeder og videoer med vennerne på Facebook, Twitter m.fl, så har Apple måske indset at det ville være meget smart at kunne uploade et billede fra “Fotos” applikation direkte til f.eks Twitter.

På nuværende tidspunkt kan man kun sende et billede til en e-mail adresse, eller sende et via det oldnordiske “billede-beskeds-system” MMS.

Nogle kilder nævner at det er muligt Apple vil integrerer denne form for nye features i den kommende iOS 5.0, som bliver præsenteret på mandag den 6. juni. Det vil komme til at fungere på samme måde som den nuværende mulighed der er for at uploade en video til YouTube, som er optaget med iPhone.

Apple har generelt været fint med hvad angår den nyeste hardware teknologi i forhold til mange af deres konkurrenter, men med hensyn til deres iOS system, så må Apple længere frem skoen! Microsoft har allerede integreret Twitter funktion i deres Windows Phone 7 mobil-system, og jeg er ganske sikker på at Android systemet også kan noget lignende.

Apple har altid ønsket at gøre deres styresystem på iPhone så simpelt som overhovedet muligt, og det gør de absolut med fuldt overlæg! Alle skal kunne finde ud af at håndtere en iPhone uden at “farer vildt i den tekniske jungle”! Men nu bruger en stor del af iPhone brugere også sociale tjenester som Facebook og Twitter, og derfor har Apple måske indset nu at disse sociale funktioner også skal være en del af iOS 5.0!?Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>