Big Lens – Et must hvis du tager billeder!

by admin 0

Når det kommer til at skabe flotte billeder, så handler det tit om fokus og filtre. Applikationen “Big Lens” giver dig det ultimative fokus og filter værktøj til din iPhone. Du skal blot fokusere hvor du vil med Big Lens, og så skaber du næsten et resultat der er et “professionelt SLR kamera værdigt”.

Uanset om du er nybegynder eller professionel fotograf, så lad Big Lens være dit hemmelige våben når du tager billeder med iPhone. Tag et billede og vælg derefter at redigere det som ren magi ved at indstille blænde, blur niveau, og tilpas baggrundsbelysningen, for at skabe en bokeh effekt med blot et par klik.

 

 

Der medfølger et pænt antal gode filter-effekter, der gør Big Lens perfekt til at skabe et professionelt udseende på dine billeder, direkte på din iPhone. Du kan gemme dine billeder i Kamerarulle i fuld størrelse, eller du kan dele dit arbejde via e-mail, Facebook, Picasa eller i Dropbox med formatet 960 x 720 pixel.

Du behøver ikke at tage nye billeder, da du kan vælge nogle som allerede findes i dine Foto mapper.

 

Smart Focus System

The Big Lens Smart fokus system giver dig mulighed for at bruge din finger til at fokusere på dine billeder, uden nogen tidligere viden i “Depth-of-Field”, som det passende hedder på engelsk. Du kan også bruge grundlæggende geometriske former eller et lasso værktøj til at lave auto-fokus på dit motiv, eller du kan vælge avanceret tilstand manuelt at definere dit fokusområde. Smart fokus vil derefter automatisk finpudse dit valg med præcision.

 

Aperture Control

Justér blænden i Big Lens med et enkelt gestus til øjeblikkeligt at ændre sløre niveauet for out-of-fokusområde. Husk, at større åbninger sløre baggrunden mere! Big Lens tilbyder også 9 unikke linser der gør det muligt  at lave out-of-fokus lyspunkter, for at sløre til former som hjerter og stjerner (bokeh-effekt). Dette fantastisk værktøj omvender simple baggrunde til atmosfæriske kulisser.

 

Filter Effects

De medfølgende filtre giver fotografen mulighed for at oprette særlige toner over billeder. Big Lens har mere end 18 filtre, der giver brugeren mulighed for at forbedre farve, øge kontrasten, eller tilføje Lomo effekter. Resultatet er opsigtsvækkende resultater direkte fra din iPhone.

 

Instant Focus/Blur Tool

Med øjeblikkelig fokus og slørings værktøjer, der er i stand til øjeblikkeligt at ændre fokus og sløring området med en finger på ingen tid. Bruge enkle bevægelser til at forbedre og retouchere fokusområder for at gøre emnet for dine fotos virkelig specielle.

 

Før og efter preview

Dette er også et fantastisk værktøj, som giver brugeren mulighed for at sammenligne før og efter billeder for at sikre, at de får præcise det resultat man leder efter. Du kan gennemse dine billeder på ethvert tidspunkt under din make-over i processen.

 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/big-lens/id470460905?l=da&mt=8&ls=1″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>