Begrænset lager af iPad mini Retina!

by admin 6

Har du allerede besluttet dig for at købe en iPad mini Retina, når den bliver frigivet i butikker og online hos Apple sidst i november, så skal du også være forberedt på at være hurtig på “Køb nu” knappen!

Apples topchef Tim Cook melder nemlig officielt ud, at han ikke kan vurderer om de har nok på lager, fra produktionen her i slutningen af 2013, så de kan leverer til alle dem der har bestilt eller køber i en butik.

Det kunne i praktisk betyde, at dem der bestille en iPad mini Retina kort tid efter Apple har klippet den røde snor for salget, må vente helt til starten af 2014 med at få deres julegave. Netop på grund af julen og juleferie, så kan leveringen sagtens komme op på 4-6 uger!

iPad-mini-Retina-1-011113

Mit råd til dig, hvis du skal købe en iPad mini Retina, det er at få den bestilt/købt så snart Apple lancerer den officielt. Du må også forvente at den blive revet væk fra hylderne i butikkerne rundt omkring i Danmark, og det er selvfølgelig julesalget der giver den ekstra store efterspørgsel!

Den nye iPad mini Retina kommer i Space Grey og Silver, har en A7 64bit processor og M7 motion co-processor, samt næsten dobbelt så god grafikchip som iPad 4. Udgaven med WiFi vejer kun 331 gram, hvilket gør den særdeles egnet at sidde med længe.

iPad-mini-Retina-2-011113

Priserne starter ved 2.999,00 kroner for en iPad mini Retina WiFi med 16GB, og den dyreste er iPad mini Retina WiFi + LTE med 128GB til 6.099,00 kroner.

 

Comments (6)

  1. mon ik folk er ligeglad med mini ……hver 3 dansker har ipad

  2. mini er også en ipad bare mindere! 🙂

  3. Jeg tror sku alligevel at jeg skal have den 🙂

  4. Er det min mobil der har en fejl eller er det meningen man ikke kan rulle ned for at tjekke ting når min mobil er låst.. Det plejer man nemlig at kunne.. 🙂

  5. Tusind tak for hjælpen! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>