Batteri-levetiden er forbedret med iOS 6.1

by admin 11

En af de største klagepunkter på en iPhone, har unægtelig været den ringe levetid på batteriet. Mange brugere har oplevet at batteriet bliver drænet under et døgn ved begrænset brug. Men det er som om at Apple (måske) har fundet fejlen, for levetiden er blevet bedre med iOS 6.0.1 og faktisk endnu bedre med iOS 6.1!

Jeg er måske lidt hurtig ude med den konklusion, da Apple næsten lige har frigivet iOS 6.1 beta 1 til iOS-udviklere. Men i følge de test jeg har fortaget de sidste 3 døgn, så ser det lovende ud! Som du kan se på screenshot herunder, så har jeg lørdag aften fjernet min iPhone 5 fra opladeren, og tjekket forbruget under iPhone Indstillinger -> Generelt – Brug (med “Batteri i procent”).

Min iPhone 5 er blevet brugt 2 timer og 38 minutter på nogle korte opkald, SMS, Mail, Safari, RSS-nyheder, Facebook, Musik og diverse, og batteriet viser stadig 70% tilbage oppe i statusbaren efter 15 timer. Ganske acceptabelt.

Hvad er dine erfaringer med iOS 6.0.1 og iOS 6.1?

 

 

 

Comments (11)

 1. Det håber jeg. For min iPhone 5 skyder batteriet af, og så meget synes jeg ikke at bruge den.. Men det er sådan hver aften, at der er omkring 30% tilbage, og jeg er dermed nød til at lade den for at have nok til dagen efter. Og som alle ved bliver batteriet ikke bedre af, at det ikke får lov til at aflade helt, inden næste opladning. Det er skidt, virkelig skidt! Min iPhone 4 holdte bedre!

 2. Det er klart at man synes at batteriet hurtig bliver brugt her i starten, da man unægteligt bruger den en del mere, end man ville have gjort, hvis det bare var en gammel telefon.
  Så jeg synes vi skulle lave en opsumering af batteri-tid, når der er gået en måned og så igen een måned efter at LTE er blevet aktiveret..
  Jeg håber ikke at LTE er en dræner..

 3. Bruger den ikke mere end min 4’er. Nok også fordi den ikke er jb. Men tænker om det kan være en anden grund. Nemlig at jeg ikke gendannede 5’eren som ny iPhone men, med sikkerhedskopien fra 4’eren. Og jeg tænker, hvis jeg havde nogle indstilinger på den som gør at batteriet bare flyver derud af! Ved ikke om det kan lade sig gøre. Men bare selvom den ligger i lommen, og jeg ikke lige har lukket alle baggrunds programmer ned, er der hurtigt røget 5-8% hvis jeg derimod husker at lukke alle bruger den ikke så meget, hvis ikke noget! Savner min: wekillallbackground. Hvorfor har de ikk lavet noget lign. Apple””

 4. Jeg har installeret 6.1 min stats lige nu er 4 Timer og 32 min brug 21 Timer og 16 min standby

  WIFI og LTE aktiveret. lige nu hører jeg Radio over WIFI via Tunein. ellers har jeg spilet forskellige spil, Safari, Trailers, Twitter, Faacebook, Instagram.

 5. Hvornår bliver 6.1 frigivet til alle brugere

 6. manglede at skrive hvor mange % batteri jeg havder der havde jeg 27 % tilbage

 7. Det gør den, når Apple er klar. Men et godt gæt ville være om 4-5 uger

 8. nu gik min iphone ud og den havnede på 7 timer og 13 min brug og 1 dag og 2 timers standby.

  og det var på iPhone 5

 9. En ting du skal holde øje med når du er hjemme privat er hvor kraftigt dit 3G signal er…hvis det ligger nede i kulkælderen vil den bruge masser af strøm og så er der kun en ting at gøre….slå det fra, du bruger det alligevel ikke hvis du køre på wi-fi hjemme privat.

 10. Min Iphone 4s (6.0.1) Bruger rigtig meget strøm og det er med begrænset forbrug, Mener i det bliver bedere med 6.1? 🙂

 11. Hvis jeg har fået registreret mit UDID hvor skal jeg så hente ios 6.1 beta??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>