Børnene gider ikke Lego, de vil have iDevices!!

by admin 0

Kære forældre “kom ind i kampen”!…sådan vil mange børn sikkert sige i år, når du som forældre prøver at forklare dem, at sådanne nogle iPod Touch, iPhone og iPad KUN er for voksne, eller nogen der er over 150 cm!

Vi lever i år 2010, og det gør børnene også. De ser dagligt deres kammerater sidde i skolen med en iDevice og spille eller høre musik. Reklamerne vælter også frem på TV’et, og børn lægger virkelig mærke til sådanne tekniske spændende reklamer!

Jeg tror…jeg ved at Apple har ramt noget rigtigt med deres iDevices, som alle let kan finde ud af at bruge, også børn. Jeg har en niece på knap 5 år som er ret interesseret i min iPhone 4, og hun kan uden problemer navigerer gennem listen med tegnefilm jeg har overført til hende, og så klikker hun bare på den film hun gerne vil se. Selv de lettere (børne)spil leger hun lidt med, så Apple kan det der med “touch and go” konceptet!

I følge den engelske avis UK Newspaper, så keder legetøj børn! Men hvordan de lige har fundet ud af, at hele 39% af alle børn i England ønsker sig en iDevice i Julegave i år, det er mig en gåde! Men spurgte man nogle skoleklasser, så er jeg sikker på tallet vil være relativt højt!

Hvad er det der gør Apple’s produkter så catzy og efterspurgte af børn? Det er som førnævnt konceptet “touch-and-go”, og så har App Store mere end 300.000 applikationer og spil, så viften er simpelthen så bred, at der er noget for alles smag og behov! Og kigger vi på de udenlandske priser på en iPod eller iPhone, så vælter det ikke et familiebudget som i lille Danmark!

Jeg ønsker hermed alle børn en god iJul!…og jer forældre, I må se at komme ind i kampen!…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>