Børn vil ikke have en iPhone hvis far har en!

by admin 1

Sådan omtrent lyder en udtalelse fra HTC’s direktør Martin Fichter. Han er i ledtog med en masse andre konkurrenter til Apple og deres populære iPhone, fordi hvis man ikke kan vinde over dem på hardware og design, så skal man finde andre udveje.

Martin Fichter havde kørt hans datter til college i USA, og spurgte nogle af hendes skolekammerater hvilken mobiltelefon de havde, og de fleste havde åbenbart svaret: “ikke en iPhone, fordi sådan en har min far”! (Iflg Martin Fichter..)

Du kan læse mere af hans udtalelse her:

Apple er nyskabende. Samsung er nyskabende. Vi er innovative. Alle er nyskabende. Og alle gør forskellige ting for de endelige forbrugere. Jeg bragte min datter tilbage til college, – hun er nede i Portland på Reed, og jeg talte med et par af børnene. Og ingen af ​​dem har en iPhone, fordi de sagde til mig: “Min far har en iPhone”. Der er en interessant ting der sker i markedet. iPhone bliver lidt mindre sej, end den var før. De var transporterer HTCs. Børnene havde Samsungs. De havde endda nogle kinesiske enheder. Hvis du ser på et kollegium, så er MacBook Air cool. iPhones er ikke så seje længere. Vi bruger iPhones, men vores børn finder dem ikke seje længere.

Hvad skal man sige til en sådan kommentar? Syntes du at “den seje status” på en iPhone er ved at forsvinde?

 


Comments (1)

  1. Hahaha god grinern

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>