Awareness! Hør musik og hvad der sker omkring dig!

by admin 0

Jeg tror de fleste har prøvet at hører noget højt musik på en iPhone med hovedtelefoner tilsluttet – man hører ikke ret godt hvad der sker i omgivelserne, hvis f.eks en bil dytter, en hund gør eller der bliver råbt efter dig!

Det kan også være farligt! Forestil dig, at du er ude og gå eller løbe en sen aften med høj musik i ørerne, og skal krydse en vej, så bemærker du måske ikke lyden af en bil der kommer ræsende bag dig! Der ville det være rart at blive advaret – eller endnu bedre, hvis man kunne hører bilen komme. Det kan du med “Awareness!”

Lyt til musik, spil, video og omverdenen på samme tid. Et smart alternativ til at blive tvunget til at holde musikken nede på et lavt niveau for at høre, hvad der sker omkring dig.

Awareness! bruger mikrofonerne i din iPhone og hovedtelefoner for at “lytte” til lydene omkring dig, og derefter sende dem videre til dig gennem hovedtelefonerne, hvis de når et vis niveau. Awareness! indstiller automatisk dette lydniveau når du åbner den, og lytter til støj i omgivelserne for at afgøre, hvornår lydene skal sendes videre til dine ører. Smart!

For at det skal virke, skal du have et par hovedtelefoner med ledning tilsluttet, og du kan desværre ikke bruge et Bluetooth headset!Du kan lytte til alt omkring dig uden at skulle vente på det fastsatte lydniveau, ved blot at trykke på mikrofon ikonet til højre, det vil give dig muligheden for at høre alt omkring dig sammen med det musik på spiller. Men der er selvfølgelig ingen grund til at høre dine egne fodskridt i mens du går eller løber, så det er mere nyttigt at lyden kommer frem når en bil eller andre høje lyde nærmere sig.

 

YouTube video


 

 

Screenshot

 

 

 

 

Direkte link til applikationen i AppStore


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>