Arbejder Apple på en billigere iPhone model?

by admin 6

Apples brand står for kvalitet til kunder der er parat til at betale prisen for det, og hvis man kigger på iPhone priser, så er de bestemt ingen undtagelse! Tag eksempelvis den sidste iPhone 5 model, som koster henholdvis 5.199,00 / 5.999,00 / 6.799,00 kroner. Det er mange penge for de fleste mennesker.

Nu skal man ikke kigge på salgstal for iPhone gennem årene, for de klarer sig helt fint. Spørgsmålet er mere om Apple har et mål om at nå flere kunder ved at lave en billigere udgave af iPhone, som f.eks kunne have en forældet hardware fra tidligere produktioner, og billig “plastik” case? Apple kunne højst sandsynligt sælge sådan en model flere tusinde kroner under de normale modeller.

 

Forestil dig muligheden for at købe en iPhone med en ældre processor (f.eks A4), 512 MB RAM, 8GB hukommelse, 5 MP kamera, og med LTE-netværk til 2.999,00. Se bare succesen med deres nye iPad mini! Man skal også lige huske på at der er ret mange iPhone brugere der ikke benytter deres smartphone til spil og andre krævende opgaver.

Tror du at Apple kunne finde på at præsentere 2 forskellige iPhone på deres WWDC 2013 event til juni?

 

 

Comments (6)

  1. NEJ…hvorfor skulle de det, de vil helt sikkert fortsat fokusere på kvalitet frem for kvantitet, Apple kan ikke og skal ikke sammenlignes eller operere i niveau med deres konkuretner for de har ingen konkurenter, de er banebrydere og skal holde fast ved det, så kan alle de andre prøve at efterligne dem, men vil aldrig kunne overhale dem for det kan man ikke ved at efterligne andre. Prisen er ikke afgørende for dem der VIL ha´ en iPhone.

  2. Håber det ikke, da kvaliteten af Apps ville dale en smule, da de skal tage højde for alle disse forskellige chip.
    Heller lave en app som passer til flest mulige kunder end at lave en app som eksempelvis kunne bruge den nyeste chip og derved færre muligheder for salg .

  3. Kommer der en bliver det sikker en A5 processor, 5 MP Kamera også måske kun en 3,5 tommer skærm!

  4. Det billede du har lagt ind kunne godt minde lidt om en Nokia Lumia? 😉

  5. Folk der ikke har råd til iPhone5 kan jo bare købe en iPhone 4. Kvalitet daler hvis de laver en “billig”-adgave af iPhone.

  6. Illustration – intet andet. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>