AppZilla 3 – 150 applikationer i én!

by admin 1

Der er en god grund til at udvikleren har valgt at kalde denne applikation for AppZilla 3, for den er intet mindre end et monster med 150 applikationer i én!

Nogen kunne måske tro at der var tale om fusk eller bare en masse dårlige applikationer samlet på et sted, men sådan forholder det sig ikke med AppZilla 3. Der er applikationer for næsten en hver lejlighed, og for hvert et behov.

Nu kan 150 applikationer virke lidt uoverskueligt, men ved at holde fingeren nede nogle sekunder på et ikon (applikation), så får man muligheden for at tilføje den til favoritter, låse den, og fjerne eller flytte den til en anden plads. På den måde får man “hurtigt” organiseret nogle favoritter, og man kan fjerne eller flytte dem man ikke ønsker at bruge.

Har du brug for vaterpas, vittigheder, lommelygte, spil, morsekoder, synthesizer, vejrudsigt m.fl, så findes det i AppZilla 3. De 150 applikationer vil tage tid at gennemgå, så se i stedet den lange liste herunder!

Hvad koster så 150 applikationer? Man skulle tro det vil koste en del, men prisen er faktisk kun 6 kroner!hvad venter du på?

 

AppZilla 3 : 150 in 1! - Fossil Software

 

Screenshot

 

 

 

 

Comments (1)

  1. Ja det var noget af en app.
    6kr det er lige til at overkomme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>