Applikationer der hjælper med julens forberedelser

by admin 0

Mange mennesker kommer meget hurtigt til at stresse over alle de forberedelser som julen ofte indebærer, og derfor er det rart at få skabt et overblik over hvad der skal gøres, købes ind, og ikke mindst hvad der skal laves af mad.

Nogen bruger måske en dosmerseddel som to-do, gaveønsker og til madindkøb, og nogen modtager måske en ønskeliste fra familien på en e-mail. Men hvorfor ikke samle det hele på en iPhone? Med iOS 6 kom Apples nye applikation “Påmindelser”, som fint kan bruges huskelister til både madindkøb, to-dos og ønskelister.

Applikationen Påmindelser er specielt smart hvis der er flere i husstanden som benytter den, og man kan derved oprette fælles indkøbslister, og få dem opdateret på hver iOS enhed så snart en person har markeret et emne som udført/indkøbt.

Men denne ellers smarte applikation dækker desværre ikke en all-round løsning. Jeg har derfor samlet en række applikationer her, som kan benyttes til alt fra julegave ønsker til gode madopskrifter til julen.

 

Nyttige applikationer til julen!

 

 Amo – Madopskrifter og informationer om forskellige typer for mel. Applikationen har også en smart konverter med mål, og en timer der kan indstilles ved bagning. Applikationen er ganske gratis, og kan hentes ved at klikke på App Store knappen herunder.

Amo - Lantmännen Cerealia A/S

 

 

Madopskrifter.nu HD – En omfattende applikation med masser af gode madopskrifter indenfor alle kategorier, og med udførlig guide til hvordan de tilberedes. Man kan også indtaste det antal personer der skal laves mad til, hvorefter applikationen selv udregner hvor meget der skal købes.

Applikationen koster 13 kroner, men er alle pengene værd! Du kan hente den i App Store herunder. 

Madopskrifter.nu HD - Scale Soft - Web Systems

 

 

  

Gift Plan er et redskab til at holde styr på fødselsdage og f.eks julegaver. Jeg har tidligere skrevet et indlæg her på iPhoneCafe.dk som jeg vil anbefale dig at læse, og så kan du selv vurdere om Apples Påmindelser dækker dit behov, eller om du ønsker flere udvidet muligheder og funktioner som med Gift Plan.

Gift Plan koster 19 kroner, og kan hentes i App Store via knappen herunder.

Gift Plan - Glasshouse Apps

 

 

EDBpriser hjælper dig med at få et godt overblik hvor de billigste produkter er indenfor computer, kameraer, hardware, lyd-udstyr, film osv. Mange gange kan man virkelig spare mange hundrede kroner, og samtidig i mange tilfælde få sendt varen direkte til døren gratis.

Applikationen er gratis, og kan hentes i App Store via knappen herunder. 

EDBpriser - Aller Media A/S

  

  

North Pole Express hjælper dig med at personlige julekort til dine venner via SMS eller e-mail. Applikationen koster 7 kroner, og du kan hente den i App Store med knappen herunder. 

North Pole Express - TouchWeb

 

 

 Christmas Cookies leverer nogle lækre opskrifter på julekager og guf, og applikationen er ganske gratis. Hent den i App Store herunder. 

Christmas Cookies - Heavenly Recipes Baked by Angels - Joachim Bruns

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>