Apples “Sundhed” er det overvurderet?

by Dahlin 12

Da Apple gav os deres nye feature Sundhed, tænkte jeg straks, at nu skulle jeg begynde at tælle kalorier og skridt, og blive rigtig sund. Men faktum er, at jeg overhovedet ikke har brugt app’en, da jeg ikke finder den brugbar?

Jeg tror ikke at Apples idé med, at vi skal benytte Sundhed, kommer til gavn før vi har et personligt Apple Watch. Efter min mening, er app’en ude for tidligt, da ingen andre producenter af Smartwatches, eller andre gadgets har taget markedet med storm, og givet os en grund til at bruge Sundhed.

Så hvad er fidusen med denne Sundheds app? Bruger du den med en anden form for gadget – eller venter du, som jeg, på at Apple Watch rammer butikkerne?

Apple-sundhed-app

Comments (12)

 1. Jeg forstår ikke :/ budskabet i denne artikel. Er det en personlig holding til appen eller vil du rent faktisk ud med en pointe?

  Syndhed gør jo hvad den lover, og med er smart ud kan den jo så også måde din puls. Sundhed er jo en erstatning for Apple’ Nike+ alternativ, den kan jo alt der Nike+ kan og mere til.

 2. Det var udelukkende en optakt til debat, om hvorvidt I andre har fundet en måde at bruge appen på.

  Jeg har, som beskrevet, endnu ikke kunne se hvordan den gavner mig – men forventer at Apple Watch vil ændre dette.

  God aften 🙂

 3. Bruger den dagligt.
  Holder styr på mit løb,cykling og hvor langt jeg går om dagen.

 4. Ja men der er ikke nogle, som har forklaret, hvad den skal bruges du eller hvordan den fungere!

 5. Hvis Apple tilføjede nogle af fx “Moves” funktioner til auto registrering af cykling løb m.m. Plus kalorie udregner, når men nu har skrevet vægt og højde samt at den tæller skridt.

 6. Hvordan slår jeg egentlig app fra. Jeg kan se den tæller når jeg går, dvs den må bruge batteri og iøvrigt mener jeg ikke jeg har givet lov til “tracking” med mindre det står imellem alle de små bogstaver vi siger ja til, når vi er enige i brugen af iOS.
  Ved godt appen ikke kan slettes, men den kan vel lægges “død”.

 7. Hej Duncan.

  Er det ikke under privacy -> system services -> motion calibration?
  Det ville være mit bud.

 8. Morgen Nicolai, nope den var slået fra. Har lige læst lidt på us fora og der siges det, at den slet ikke kan slås fra, altså appen. Skal afsted på job, så må kigge i aften, men tak for dit input.

 9. Jeg bruger Bruger den også dagligt til at
  Holder styr på mit lcykling og hvor langt jeg går om dagen. Hvor mange skridt jeg har taget . Glæder mig meget til uret kommer så jeg få mere glæde af denne fede funktion

 10. Bruger den som bindeled. På den måde fungere den fint. Men kigger ikke på appen for den er jo totalt amatør agtigt lavet og på alle måde fyldt med fejl. Men den kan samle info fra min withings vægt. Mit garmin vivosmart fitband osv osv og på den måde fungerer den find som en slags mellemmand.

 11. Jeg bruger den flittigt i forbindelse med Endomondo Life, Lifesum og Vægt Dagbog. Graferne kunne dog være pænere som i fx Vægt Dagbog. Men fedt at kunne få det store overblik ét sted

 12. Jeg er også meget interesseret i hvordan man slår den fra. Det er da et brud på loven om personoplysninger hvis man ikke kan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>