Apples status på iPhone 5 salg og iOS 6 opdateringer

by admin 0

Siden Apple åbnede dørene for iPhone 5 salg den 21. september i bl.a USA, så har de på efterfølgende 4 dage solgt mere end 5 millioner iPhone 5! Der tegner godt for salget den kommende tid, da det endnu kun er begrænset hvor mange lande den lanceres i. Her i Danmark kan vi købe den allerede fra på fredag den 28. september, men andre lande kommer til at vente helt frem til jul!

Med hensyn til iOS 6, så viser Apples statistik at mere end 100 millioner enheder (iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad 2, iPad 3 og iPod Touch “5”) har hentet og opdateret til den nyeste iOS 6 version, efter at Apple officielt frigav iOS 6 den 19. september.

 

 

Apples øverste boss Tim Cook udtaler:

Efterspørgslen på iPhone 5 har været utrolig, og vi arbejder hårdt for at få en iPhone 5 i hænderne på hver kunde, der ønsker en så hurtigt som muligt, siger Tim Cook. Mens vi har solgt ud af vores første forsyning, så fortsætter butikkerne med at modtage iPhone 5 forsendelser regelmæssigt, og kunderne kan fortsætte med at bestille online og modtage en anslået leveringsdato. Vi sætter pris på alles tålmodighed, og arbejder hårdt på at producere nok iPhone 5 for alle.

Fra på fredag den 28. september bliver det som sagt muligt at købe en iPhone 5 i Danmark, og følgende lande: Østrig, Belgien, Tjekkiet, Estland, Finland, Ungarn, Irland, Italien, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Holland, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Schweiz.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>