Apple’s nye datacenter kan ses på Google Earth

by admin 0

Apple’s nye datacenter dukkede lige pludselig op, og kan nu ses på Google Earth og Maps. Hidtil har man kun set et stykke skov og landbrugsjord med en indkørsel, der sluttede i midten af et felt. Men nu har du altså muligheden for at se det kæmpe store datacenter højt oppe, set fra en satellit!

Apple har med garanti bedt Google om at hemmeligholde deres satellitbilleder indtil nu, og det er ikke umuligt at det har noget med det kommende Apple WWDC event i San Fransisco på mandag! Her vil Apple nemlig præsentere deres nye projekt “iCloud”, som er en backup-løsning der fungere over internettet.

Datacenteret skal formentlig bruges til at håndtere de ekstreme store mængder data på en drift(sikker) måde, fra de mange millioner iPhone brugere der vælger at benytte den nye tjeneste.

Hvis du ønsker at se det nye datacenter, så skal du skrive: 6081 Startown Road, Maiden NC, i søgefeltet på iPhone Maps , eller hvis du benytter Google Earth! Husk at vælge “Satellit” visning, og det er muligt at du skal trække kortet lidt til siderne for at se datacenteret! Datacenteret ligger i øvrigt i staten North Carolina, USA.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>