Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Apples medstifter tror der er flere "kaniner i hatten"! - iPhonecafe

Apples medstifter tror der er flere “kaniner i hatten”!

by admin 0

Steve Wozniak, som startede Apple sammen Steve Jobs tilbage tilbage i 1976, mener at Apple stadig har en masse “kaniner i hatten“, som de kan trække op i nærmeste fremtid, og som kommer til at chokere omverden med nye revolutionerende produkter.

Om der er tale om iPhone, iWatch, Macbooks, iMacs osv, kan Steve Wozniak af gode grunde ikke give et konkret svar på. Men han er af den overbevisning, at Apple ikke sådan lader konkurrenter komme foran, rent teknologisk set.

 

steve-wozniak-200413

 

Selvom Steve Wozniak ikke mere er ansat hos Apple, så har han bestemt fingeren på pulsen, og ved hvordan de arbejder i forhold til at skabe nye produkter. Jeg skrev et indlæg i går fredag, og smed en bold op til debat, hvorvidt at iPhone havde nået peaket på “wow-effekt” skalaen. Det er det store spørgsmål vi får svar på i løbet af 4-5 måneder.

Nogle analytikere mener at det er en god tid at investere i Apple aktier (igen), da aktie niveauet det seneste år har haft tilbagegang, – med dette vil ændre sig radikalt, hvis Apple lancerer nogle revolutionerende produkter her til efteråret.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>