Apples medstifter skuffet over iPad Air!

by admin 6

Den ene af Apples stifter Steve Wozniak, er slet ikke interesseret i den nye iPad Air! Steve er ellers en festlig og erfaren IT-mand, som heller ikke er bange for at ytrer hans meninger om Apples nye produkter. Sammen med afdøde Steve Jobs, så stiftede han Apple tilbage i 1976, og solgte siden hans andel i det store firma.

Steve Wozniak køber ellers alle de nye iPhone og iPad som Apple fremstiller, men i år valgte han at springe fra. Han er ganske enkelt ikke tilfreds med den hukommelse på maksimalt 128GB, som den nye iPad Air tilbyder, – han ville ønske den havde 256Gb eller mere.

steve-wozniak-251013

Forklaringen lyder måske lidt underlig for nogen, at han gerne vil have muligheden for at medbringe en masse mediafiler, og heriblandt serien “Big Bang Theory”. Hjemme i boligen har han ingen internet forbindelse, og er derfor afhængig af at kunne tilgå alle filer direkte på enheden. Han mener konkret, at 128GB er for lidt i nutidens tablets som iPad Air.

Nu er jeg ret sikker på at hr. Wozniak har penge nok til at investere i en tynd Macbook Air med over 128GB Flash hukommelse, så alle filer kan medbringes på hotelværelset, når han rejser rundt omkring i verden og holder foredrag. 

 

Comments (6)

  1. Hjemme i boligen har han ikke internet
    ??????????

  2. Ja – det lyder underligt! Tror han bor langt ude i vildmarken!? 😀

  3. Syntes aldrig han har kritik.

  4. Måske ikke kritik som sådan, men han er ikke bange for at ytrer mening om Apples nye tiltag og produkter.

  5. Det var også det jeg mente .Hehe den mand har altid kritik næsten ligemet hvad de kommer med

  6. Køb 2 stk ipad 5

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>