Apples Lightning chip er cracket

by admin 0

Apple har tidligere meldt officielt ud, at de ønsker at godkende de producenter der laver tilbehør til den nye Lightning tilslutning på iPhone 5. Det vil de gøre i form at undervisning i produktion og samling af det kompliceret Lightning stik, som har en lille chip siddende indeni.

Chippen har Apple patent på, og kan selv vælge hvem de godkender som partnere. Men ude i østen er de kendte for at kunne efterligne alt hvad der kan “kravle og gå”, og Apples Lightning chip er ingen undtagelse.

En kinesisk producent har med succes cracket koden i chippen, så de selv kan masseproducere chippen sammen med et smart lysende USB kabel og en tilhgørende dock de kalder “Flash Lightning Dock”.

Et firma ved navn iPhone5mod er begyndt at sælge den nye Flash Lightning Dock som tilbehør til iPhone 5, og den smarte dock med det lysende kabel koster 40 dollars.

Jeg er ret sikker på at det ikke bliver den første producent der officielt begynder at sælge tilbehør til iPhone 5 tilslutning, men det er også ganske sikkert at det ikke er alt tilbehør der lever op til iPhone 5 kvaliteten! 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>