Apples iOS chef sælger for 219 millioner i aktier

by admin 8

Det kan godt være at vi iPhone og iPad brugere brokker os konstant over alle de ting vi savner i iOS-systemet, men chefen bag iOS teamet hos Apple Scott Forstall savner vist ikke noget i banken, for han har netop lige solgt mere end 64.000 Apple aktier til en værdi af 219 millioner danske kroner.

Det er faktisk ikke noget særligt vildt set i det perspektiv, at Apples topchefer er nogle meget rige personer, og flere af dem er gode for flere milliarder kroner i aktier…og de stiger jo som bekendt hele tiden.

Men som man siger “er penge ikke alt“, og jeg er ret sikkert på at Scott er mere interesseret i brugernes anerkendelse end de mange penge han løbende modtager. Folk der arbejder med udvikling af hardware og software hos Apple er nemlig nogle med lidenskab for teknik og gadget.

 

 

 

Comments (8)

 1. Kan vi tolke det som om at Apple evt vil skuffe os på et tidspunkt ? Chefen sælger sine aktier ,mens de er på toppen. Apple skuffer os og vi reagere ved at sende aktien langt ned ?

 2. Jeg tror ikke de kommer til at skuffe os, men det lyder lidt underligt at han vælger at sælge så mange aktier når mange spår Apples aktier til at runde 1.000 stykket. Nu ligger de på 584.

 3. Rettelse til kursen: 582.68 med et fald på 3,30.

 4. Hvis du undersøgte sagen lidt bedre før du skrev din artikle ville du læse at han får aktier i år og hvert år frem til 2016.
  Det kunne jo være at han skulle bruge dem på noget, f.eks. Et hus og når han så ved at han får flere, så vælger han at købe kontant i stedet for???

 5. Alex hvor har du din kilde fra? I forhold til min – ikke at sige den er korrekt, så skulle Scott have indløst de 64.151 aktier nu, og ikke de næste 4 år som du henviser til.

  (The iOS chief also enjoys two new retention bonuses which are scheduled to vest in 2013, 2014 and 2016, provided he stays with the company)

 6. Undskyld – så har jeg skrevet forkert, JA han har indløst dem NU – men han fik aktier i 2010 og 2011 som ikke kan indløses før i år og de næste 4 år – men at han fik 100.000 stk i år.
  Finder det til dig – brb

 7. “Dewitt noted all of this is in addition to Forstall’s annual salary, which currently sits at around $700,000, for his work running the iOS software teams. Forstall’s two new retention bonuses together represent 250,000 restricted stock units and vest in 2013, 2014, and 2016.”

  Citat her fra:
  http://9to5mac.com/2012/05/02/apples-ios-chief-scott-forstall-cashes-in-shares-worth-38-7-million/

  Men jeg har læst om det på en eller anden også hvor der står at når man får nye aktier – er det normalt sådan at der skal gå en årrække før man kan sælge dem.
  Og Apple er jo kendt for at gi aktier i bonus til chefer ,0)

 8. Lidt om iPhone “5” her… En veninden så denne her nye video på youtube, og lavede et skærmbillede og sendte det til mig med spørgsmålet “Kan det her ikke godt ligne den nye iPhone 5 lidt?” http://gratisupload.dk/vis_billede/678829/
  Spørgsmålet er så bare hvad I siger til det? Kan det være en prototype? Kigger man på kanterne ligner det jo meget en iPhone 4/4S! Men hvad siger I?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>