Apples chef undskylder for dårlig kortvisning

by admin 3

Apple er blevet overfuset med klagere og negative artikler hos forskellige medier den seneste tid, på grund af store problemer med deres egen Kort applikation efter de valgte at opsige kontrakten med Google. Google kunne stadig leverer kort endnu til iOS, så det undrer mange at Apple har valgt dem fra.

Men kortene hos Google er ikke gratis, og Apple betaler formentlig store summer for at benytte dem, og få dem opdateret løbende. Men en anden grund til at Apple valgte Google Kort fra, er mangel på en turn-by-turn navigation, som Apple har integreret i deres egen Kort applikation med iOS 6.

Apples nye Kort applikation har bare det…eller retter de problemer, at en del kort er af så dårlig kvalitet de ikke er anvendelig, og det gælder også satellitbilleder som er sløret pga. skyer. Ydermere kan kortene henvise til forkerte steder, og her er specielt USA ramt i nogle større områder og i byer.

 

 

På baggrund af den negative omtale i rigtig mange medier, så er Apples øverst chef Tim Cook gået op på talerstolen og undskylder:

Til vores kunder,

Hos Apple, stræber vi efter at gøre produkter i verdensklasse, der giver den bedst mulige oplevelse for vores kunder. Med lanceringen af ​​vores nye kort i sidste uge, tabte vi desværre denne forpligtigelse. Vi er meget ked den frustration dette har forårsaget vores kunder, og vi gør alt, hvad vi kan for at gøre Kort bedre.

Vi lancerede Kort første omgang med den første version af iOS. Som tiden skred frem, ønskede vi at give vores kunder endnu bedre Kort, herunder funktioner såsom turn-by-turn navigation, voice integration, overføring og vektor-baserede kort. For at kunne gøre dette, måtte vi skabe en ny version af Kort fra bunden af.

Der er allerede mere end 100 millioner iOS-enheder der benytter de nye Apple Kort, og flere og flere slutter sig til hver dag. I lidt over en uge, har iOS brugere med de nye kort allerede søgt efter næsten en halv milliard steder. Jo mere vores kunder bruger vores Kort jo bedre vil det blive, og vi sætter stor pris på alle de tilbagemeldinger, vi har modtaget.

Mens vi forbedrer Kort, kan du prøve alternativer ved at downloade kort apps fra App Store som Bing, MapQuest og Waze, eller bruge Google eller Nokia Maps ved at gå til deres websider og tilføje et ikon på iPhone Hjemmeskærmen til deres web app.

Alt hvad vi gør hos Apple er til formål for at gøre vores produkter de bedste i verden. Vi ved at du forventer det fra os, og vi vil fortsætte med at arbejde non-stop indtil Kort lever op til den samme høje standard som før.

Tim Cook, Apples CEO

Flotte og respektfulde ord, der vejer hvad de lover! Jeg er sikker på at Apple tager problemerne 110% seriøst, og får dem løst med en iOS opdatering i løbet af oktober eller starten af november.

 

 

Comments (3)

  1. Det kan godt være de arbejder seriøst på at gøre kort bedre. Men men det viser bare at der altid kun har været en Steve Jobs der ikke lancerede noget “halv færdigt” det lagde bare ikke i hans natur…

  2. Efter Steve Jobs synes jeg at der er modvind! Det halter med kvaliteten.

  3. Kvaliteten kan nok altid diskuteres. Det der fanger mig ved denne lancering er at man vidste på forhand det med lydstik der var flyttet, den længere skærm og det nye laderstik. Der mangler lidt det falkeøje der holder kortene tæt til hånden. Hvis jeg husker rigtigt var foxconn’s CEO selv ude og bekræfte den længere skærm inden iPhone blev lanceret. Det var bare ikke gået dengang Jobs styrede showet…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>