Apple WWDC event i dag – Følg nyhederne her!

by admin 1

Så er det i dag at det sker! Nemlig Apple’s WWDC 2011 event i San Fransisco, som starter i dag mandag den 6. juni og slutter på fredag den 10. juni.

Her på iPhoneCafe.dk kan du naturligvis følge de spændende nyheder som Apple forhåbentlig har til os, og du kan også være med til løbende at diskuterer de nye features som kommer i iOS 5.0 og hvis…med meget lille sandsynlighed, at Apple præsenterer den kommende iPhone 4S eller 5?

Da dette WWDC event foregår i USA, på deres vestkyst, så starter ballet altså først kl. 19.00 dansk tid. Der vil som sagt komme løbende indlæg her på iPhoneCafe.dk, så kig forbi fra kl. 18.00 – 21.00!

Indtil Steve Jobs træder ind på scenen i San Fransisco, så kunne det være lidt sjovt at hører hvad DU tror kommer til at ske!? Det kunne jo være at der falder nogle små præmier at til dem der kommer tættest på i dette gætteri!…skriv dine gæt nede i kommentarfeltet.Comments (1)

  1. Jeg tror vi får iPhone 5/4s at. Men at den først kommer til efteråret

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>