Apple Watch er ikke hvad Apple håbede

by Jan A. 1

Apple Watch har været under udvikling i fire år, men det færdige produkt er langt fra hvad Apple først havde i tankerne. I følge Wall Street Journal, så var Apple’s første tanke med Apple Watch at det skulle være et sundheds-ur, men midtvejs i den process måtte de skifte kurs, og arbejde på det ur som vi kender idag.

Hvis Apple havde fået sin vilje, ville Apple Watch have været et ur spækket med sensorer, og det ville kunne tage blodtryk, stress niveau, og hjerte frekvens. Men trods det at de har hyret nogle af de bedste indenfor det felt, så ville teknikken ikke virke godt nok til at Apple vil ligge navn til.

Problemet for Apple var, at nogle mennesker har behåret arme og andre har tør hud. Nogle kan godt lide at bære sit ur løst, mens andre bære deres ure stramt. Så det var altså en for stor udfordring for ingeniørerne, som ikke nåede at have en brugbar platform klar til præsentationen af Apple Watch.

Apple-Watch-2

Det resultere så i at det ur der højst sandsynligt kommer til april, mere vil være et stykke tilbehør til iPhone, end et egentlig sundheds-kit – som Apple først havde håbet på.

Mon ikke at Apple’s ingeniører stadig arbejder på at løse opgaven, og at vi vil få de omtalte funktioner at se i løbet af de kommende generationer af Apple Watch?

Comments (1)

  1. Hej.
    Lige et lille spørgsmål
    I Appskifteren hvor kontakter vises som seneste, er der nogen der ved hvor mange dage den gemmer i altså de ( seneste kontakter )

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>