Apple tester LinkedIn integration med iOS 7

by admin 12

Apples boss Tim Cook fortalte i et interview, at de har planer om at åbne deres iOS-system mere end de har gjort hidtil. Med disse ord tror mange at denne udtalelse vægter på et åbnet system, hvor man kan glemme alt om jailbreak, og selv bestemme tema, farver, ikoner, widgets, og andre apps fra 3. parts udviklere.

Men sådan forholder det sig desværre ikke, for Apple åbner godt nok mere op for “godteposen” med iOS 7, i form af integration af flere sociale tjenster som Flickr og Vimeo.

I følge dette screenshot herunder, så indikerer det at Apple pt. tester LinkedIn som en ny social tjeneste, der meget vel kan dukke op i en af de kommende iOS 7 betaversioner, eller den officielle version til efteråret?

Hvis det sker, så får vi både Facebook, Twitter, Flickr, Vimeo og LinkedIn i vores iOS 7 menuer, så det bliver endnu lettere at dele oplevelser eller opdatere en profil.

 

LinkedIn-iOS7-210613

 

 

Comments (12)

 1. hvad skal man bruge så mange social programmer til? 6/7stykker til?

 2. De nævnte tjenester har rigtig mange brugere, men de fleste er nok tilfreds med Facebook.

 3. Den bedste social program man overhovedet kunne ønske sig, og er gratis tilgængeligt for alle mennekser, uanset alder, er nu og engang en selv.
  Prøv at gå udenfor og tale med rigtige mennesker i stedet for ar gemme jer bag en computerskærm.
  Hvis de ville, så kunne de bytte alle mennsker ud med bits, og ingen ville savne deres venner, for de ser dem alligevel aldrig.. Altså ser dem i det rigtige liv, som forgår mens i sidder foran facebook

 4. Henrik det er vist ikke alle der deler din holdning, – selvom den er velment! 😉

 5. Der er rigtig mange der bruger Twitter, LinkedIn etc. fremfor Facebook, det er blot vi danskere der ikke har taget de 2 først nævne socialemedie til os, i samme stil som resten af verden. Jeg bruger det ikke selv, men overvejer kraftigt at bytte min fb-profil ud med en twitter-acount..

  #iphoneguide, #pease, #out 🙂

 6. Jeg har brugt twitter i et stykke tid og er rigtig glad for det, det er et lille lækkert sociale mediemen det kan ikke samlignes med Facebook.
  Jeg er også på google plud og det er efter min mening det bedste sociale medie (der mangler bare lidt flere) men jeg syntes at der er mange seriøse mennesker på det og man får nogle gode diskutioner.
  Glæder mig til at google får fixet deres iOS app så det køre på 7eren.

 7. Har også en Google+ konto, men jeg bruger det ikke rigtigt 🙂

  Men har godt hørt at Google+ og iOS7 ikke var helt godt, men det virker nu fint hos mig 🙂

 8. Okay indrømmet at jeg bruger Twitter når der sker noget stort i verden, eller når jeg skal følge jailbreak 🙂 så helt kan jeg ikke fra sige mig det, og selvfølgelig er det da ikke skidt med facebook, hvis man også bruger tid på andet end lige facebook..
  Kan i have eb rigtig god weekend

 9. Har skrevet det før, men gode gentagelser er altid godt, hvad ska man med alle de medier, når man har iphonecafe…..

 10. Jeg bukker og takker!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>