Apple sidder på 75% af digital musik

by admin 4

En analytiker har sat sig ned med en lommeregner, og fundet ud af at Apple sidder på hele 75% af det digitale musik marked, og det må siges at være en pæn sjat!

Apple omsætter for mere end $6.9 milliarder (39 milliarder kroner!) musik hver eneste år, ud af den samlede omsætning på $9.3 milliarder for hele det digitale musikmarked.

Der er mere end 575 millioner registrerede kunder med kreditkort i iTunes, og af dem er der mange der løbende køber ny musik. Disse brugere køber ind for over $20 milliarder (113 milliarder danske kroner!) hvert år i software, musik, film, bøger osv.

Apple er en rigtig sund forretning, og det nager mange konkurrenter. Det gør noget andre ikke gør/kan, og det er igen brugervenligheden der er i højsædet.

Herunder kan du se en udvikling i omsætningen fra 2005 og til slut 2012. Det er tydeligt at se tallene eksplodere i slutningen af 2010.

 

Apple-musik-220613

 

Comments (4)

  1. Tja, de andre firmaer er måske en smule misundelige, men så kan de bare lære at lave en brugervenlig dims.. Så skulle jeg da nok købe ders vare, hvis den gør tingene bedre end den apple dims jeg har i dag..
    Der er bare rigtig langt op til Apples niveu, og når de endelig når apple til sokkeholderne, så er det en helt trejde ting, vi og apple har kan i, og så kan de starte helt forfra igen 🙂

  2. Indlægget har intet med Apples “dimser” at gøre! Det er udelukkende salg af musik gennem iTunes.

  3. Ja men iTunes ville aldrig være blevet så stor uden iPod og iPhone

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>