Apple sagsøges over iOS 8 pladskrav

by admin 11

Apple promoverede iOS 8 som den største iOS release til dags dato, og med det mente de sikkert funktioner og lignende. Men den holdning deler de mange millioner brugere sikkert ikke, hvis man kigger på hvor meget iOS 8 fylder efter installation på enheden!

Har man en iPhone eller iPad med 32GB hukommelse eller mere, så har det måske ikke den største betydning. Men for dem med 16GB, så kan iOS 8 godt snuppe en stor del af den tilgængelig hukommelse.

Sagen mod Apple bliver afviklet i San Francisco Bay Federal Court tirsdag den 6. januar, og kernen i sagen omhandler som sagt “hvor meget hukommelse iOS 8 installationen optager på enheden”. Eksempler viser at iOS 8 kan optage over 23% hukommelse på en iPhone 5S med 16GB!

Det er ikke kun Apple der lider under denne skæbne. Samsung har haft lignende sag kørende, hvor systemet på deres Galaxy S4 kunne optage op til 8GB hukommelse ud af 16GB.

iPhone-hukommelse-160813

Comments (11)

 1. Forstår ikke at man har tænkt på det noget før, hvorfor ikke implementere en extra chip kun til system filer 4 GB fylder da ikke noget i en telefon, istedet har man lagt en M8 chip i til formål der er lidt spild.

 2. Der findes sikkert alternativer. Nogen mener at Apple har udnyttet chancen til at sælge iCloud plads … men det er blot en påstand.

 3. De har penge nok!

 4. Tit laver jeg backup af hele Iphone’en og overfører apps – sletter alt – og gendanner, har prøvet at det gav 1 Gb.
  Men 16 GB på en highend telefon, kan snart ikke være tilrådeligt længere, man løber hurtigt tør for plads med store apps, musik og et par spil

 5. Ja men det skal jo alligevel helst ikke kunne ske

 6. Det er måden at frigive noget hukommelse! Men, husk på at det handler om en ren ny installation, som angiveligt skulle fylde op til 23%.

 7. Du kunne bruge denne app ( tag ikke fejl af navnet)
  https://appsto.re/dk/VioOA.i
  Efter installation åbner du appen kort varigt og genstarter telefonen, hvorefter du åbner appen og trykker”Junk” og herefter følger du bare guiden på skærmen

 8. Hvad kan den app vise, som iOS Indstillinger ikke kan?

 9. Den kan fjerne såkaldte “Junk files” ved at den i et minut fylder telefonen helt op så iOS går i gang med at rense apps for cache m.m.

 10. Virker ikke

 11. På min 4s gav det 1,1GB fri 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>