Apple – Sådan udvikler du en iPhone applikation

by admin 0

Går du og har en drøm om at udvikle en iPhone applikation, så skulle du måske starte med at kigge forbi denne webside Apple har lavet, hvor du trinvis kan se en introduktion til hele processen i udviklingen.

Udviklingen starter som mange andre processer med undersøge markedet for konkurrenter, skrive konceptet på ideen ned, tegne et skitse på et papir eller computer. Herefter kommer selve programmeringen og designet gennem software.

Apple benytter værktøjer som Xcode og iOS SDK til at udvikle applikationer. Egentlig kræver det “kun” at du er i besiddelse af en Mac computer og har oprettet en udvikler-konto hos Apple. Denne konto koster godt 500 kroner om året, og giver dig også adgang til at hente alle de nyeste beta-versioner af iOS. Den giver ligeledes adgang til at lancerer dine applikationer gennem App Store.

Jeg vil ikke begynde at gå i dybden med hele processen, da det er væsentlig nemmere at du selv udforsker dine spørgsmål via denne smarte introduktion fra Apple.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>