Apple opdatere reglerne for det nye “In-App Abonnement”

by admin 0

Apple har lige opdateret reglerne for det såkaldte “In-App Abonnement”.

Disse abonnementer kan du købe som tillæg når du henter f.eks en nyheds-applikation som Ekstra Bladet, Berlingske Tidende, Illustreret Videnskab osv. Her betaler man normalt for en måned af gangen, 3 måneder, 6 måneder eller for et helt år.

Nu bliver det altså muligt at betale månedsvis med en opsigelse som almindelige abonnementer. For at tilmelde sig til et abonnement, så skal man foretage dette inde i selve applikationen, og altså ikke i App Store.

 

Apple skriver:

Visse App Store produkter kan indeholde funktioner, som gør det muligt for dig at købe indhold på abonnementsbasis (“købe abonnementer”). Betalte abonnementer kan ikke refunderes. Betalte abonnementer fornys automatisk for den gældende periode du har valgt, og din konto vil blive opkrævet ikke mere end 24 timer før udløbet af den nuværende betalt abonnement. Du kan annullere den automatiske fornyelse ved at vælge “Administrer App Abonnementer” på din konto og vælge det abonnement, du ønsker at ændre.

Det automatiske fornyelse af abonnementet vil blive stoppet, hvis licensgiveren øger prisen på abonnementet. Visse betalte abonnementer kan tilbyde en gratis prøveversion før købet. Hvis du beslutter dig for at købe et betalt abonnement inden udgangen af den gratis prøveperiode, vil din betalte abonnement starte automatisk. Se også yderligere oplysninger om abonnement som tilbydes på salgsstedet i App Store produktet.

Vi vil også bede om din tilladelse til at give navn, e-mail-adresse og postnummer, der er anført i din konto til licensgiveren, så de kan sende dig markedsførings materiale om deres produkter i overensstemmelse med den postet offentligt privacy policy.

Når licensgiveren har disse oplysninger, vil det blive behandlet i overensstemmelse med licensgiverens privacy policy. Vi opfordrer dig til at lære om beskyttelse af personlige oplysninger til licensgiveren før der gives tilslutning til at give dine personlige oplysninger. For mere information, kan du læse licensgiverens privacy policy eller kontakte Licensgiver direkte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>