Apple omdøber iPod applikation i iOS 5.0

by admin 4

Jeg har egentlig aldrig rigtig forstået hvorfor Apple valgte at kalde ikonet for iPod fra starten, fremfor at kalde det Media. Men nu kommer det til at hedde Musik, og det er selvom at der også findes video og Podcasts i denne standard applikation!?

Men ok, det er bedre at det nye ikon hedder Musik fremfor iPod…med “iPod” kommer man til at tænke på…ja…en iPod. Ikonet har også fået noget mere kulør selvom den orange farver og logo er bibeholdt.Comments (4)

 1. Det er jo også det ikon der er på Ipod touch..

 2. Enig…men hvordan mon iPod ejere vil have det med at det hed “iPhone”?..det er lettere at kalde det Musik, Media..osv.

 3. Hold da kæft, hvor var det en latterlig sammenligning admin.
  iPod, nok fordi det er en musik/media enhed, og/eller fordi de skulle reklamere lidt.

 4. Hej Casper, – hver sin holdning…lad os lige respektere den! 🙂

  Jeg er helt med på at man fint kan kalde ikonet iPod på en iPod, men jeg syntes (holdning) ikke at det hører hjemme på en iPhone.

  Reklamere lidt? Mener du at Apple gerne vil reklamere for en iPod på en iPhone enhed, – i håb om at iPhone brugeren så også køber en iPod?

  Uanset hvordan man vender og drejer dette “iPod” ordet/begrebet, så fortolker mange det som en iPod enhed.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>