Apple “ombytter” oplader i flere lande

by admin 2

I forlængelse med det hidtil planlagte “Takeback Program” i Apples butikker, som i øvrigt træder i kraft fra den 16. august i Kina og USA, så har Apple planer om at udvide konceptet til flere lande.

Grunden til at Apple tilbyder at købe de brugte oplader, er fordi mange har købt nogle dårlige 3. parts opladere på nettet, eller på en rejse i østen. Det har resulteret i et dødsfald, og mange andre uheldige situationer. Egentlig kan man sige at det ikke er Apples problem, at folk vælger at købe uoriginalt tilbehør, men i det tilfælde her har de valgte at komme på banen.

Danmark er desvære ikke med en denne omgang, og de nye lande på listen er følgende:

  • Canada
  • England
  • Frankrig
  • Australien
  • Tyskland

Ideen er at man kommer ind i en Apple butik og afleverer den uoriginale oplader, for derefter at betale en difference for en original Apple oplader. Priserne er følgende i de lande som tilbuddet kommer til at gælde i: Australien (14 $ AUD), Canada (11 $ CAD), Frankrig (10 €), Tyskland (10 €), Japan (¥ 1.000), og England (10 £).

 

Apple-Takeback-Program-130813

 

Comments (2)

  1. Det forenede kongerige (UK) lol

  2. Ja, sådan går det når man skal oversætte en Apple meddelelse direkte. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>