Apple medarbejder har ikke afsløret ny iPhone!

by admin 3

Som mange havde regnet ud så var det bare en aprilsnar her på iPhoneCafe.dk, at en medarbejder hos Apples designerteam havde afsløret nogle detaljer omkring den kommende iPhone.

Jeg havde dog overvejet at lave en aprilsnar omkring at iPhoneCafe.dk skulle lukke, men det havde nok skabt en del “ballade i andedammen”, og det ønskede jeg altså ikke. Jeg håber alle syntes det var sjovt, uanset om man hoppede på den eller kunne gennemskue min aprilsnar.

 

 

 

Comments (3)

  1. Jeg må nok tilstå at jeg var en af dem som hoppede direkte i fælden… Allerede da jeg læste de få første linjer, råbte jeg af glæde, indtil jeg kiggede kommentarene igennem…. Men det var nu sjov nok! 🙂

  2. haha læste den idag, det var først da jeg kom til kommentar det gik op for mig xD

  3. jeg vil have købet den med det samme hehhehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>