Apple laver multi-docking på kommende enheder!

by admin 7

(UPDATE! Som mange sikkert fandt ud af, så var dette indlæg en rigtig “Aprilsnar”..)

Så er det slut med brok og andre problemer, som det lille Lightning dockstik har forsaget! Apple har nemlig seriøse planer om at integrerer et såkaldt multistik på deres kommende iOS enheder, herunder iPhone 5S.

Grunden hertil er ret simpel: rigtig mange producenter og forhandlere har klaget til Apples hovedkontor (att. Tim Cook), og pointeret overfor dem, at deres lagere er propfyldt med tilbehør som kun kan bruges med det brede dockstik. Du kender det sikkert godt selv, hvis du har investeret i en iPhone 5, eller en nyere iPad!

Ideen er ganske simpel, for med det nye multistik kan man både bruge det gamle brede dockstik, og det nye Lightning. Smart!

Hvad syntes du om dette fantastiske tiltag fra Apples side!?

 

iphone-5-dock-1-060912

 

 

Comments (7)

  1. Rimelig go aprilsnar 🙂

  2. Ville det ikke bare være utrolig dumt at skulle lave det, for den ekstra plads det ville tage, mens nogen ikke ville bruge den plads. Det ville være skide grimt.

  3. Jeg er enig med Ducan 🙂

  4. Undskyld…..Duncan 🙁 (Hvad det navn så står for)

  5. i dag er det den 1 April

  6. Det er såmænd mit navn, Skotland. Det staves oprindeligt Donnchaidh (Gælisk) og udtales “donna-key”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>